Inventarisatie aanwezigheidswens bij de H. Mis, periode 2 oktober t/m 31 oktober
Met dit formulier wordt geïnventariseerd wie aanwezig wil zijn bij een of meerdere missen in de St. Josephkerk, de H. Lodewijkkerk of de St. Petruskerk in Leiden. De inventarisatie betreft alleen de zondagsmissen van zaterdagavond en zondagochtend; de doordeweekse missen zijn in principe voor ieder vrij toegankelijk.

For English explanation, please visit https://www.lodewijkparochie.nl/welcome.

Deze inventarisatie betreft alleen de periode van zaterdag 2 oktober tot en met zondag 31 oktober. Indien u dit formulier ná zondag 26 september 2021 invult komt u mogelijk op de reservelijst.

Het invullen van dit formulier betekent NIET dat bij deze missen direct een plek voor u vrijgehouden wordt; het betreft slechts een inventarisatie. U ontvangt later, en ruim op tijd, een overzicht van de missen waarbij voor u een plek vrijgehouden is.

Wilt u na het verzenden een wijziging doorgeven of heeft u nog vragen, stuur dan een e-mail naar ja@ikwilnaardemis.live. Vul het formulier NIET nogmaals in. Wanneer u het formulier nogmaals invult wordt dit NIET in het systeem doorgevoerd.

U vult dit formulier in voor uw huishouden. Een huishouden kan bestaan uit één persoon of meerdere personen.

Op het e-mailadres dat u hieronder invult ontvangt u na het verzenden een antwoordmail waarin staat wat u in dit formulier heeft ingevuld. Deze e-mail is NOG NIET de bevestiging dat bij de aangegeven missen een plek voor u vrijgehouden wordt. Deze e-mail volgt later.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voordat u verder kunt: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy