Cercle de Dones - Círculo de Mujeres
Full Incripció Cercle de Dones 1T20 (Hoja Inscripción Círculo de Mujeres)

Es molt important el teu compromís d'assistència en els cercles per el bon funcionament d'aquests, aconsellem que t'anotis les dates a l'agenda. Gràcies (Es importante tu compromiso de asistencia en los círculos para el buen funcionamiento del mismo, rogamos anotes las fechas en tu agenda, Gracias)
Email address *
Nom i Cognom (Nombre y Apellidos)
Your answer
Telèfon (Teléfono)
Your answer
Has participat anteriorment en un altre Cercle de Dones? ¿Has participado con anterioridad en otro círculo?
L'import del cada cercle son 20 euros que es faran efectius el dia del Cercle. Quin dia vols assistir? (fecha asistencia)
Agenda Cercles - Agenda Círculos *
Consulta: Estic interessada en assistir al Retir de Benestar els dies 29,30 i 31 de maig. (Estoy interesada en asisitir al Retiro de Bienestar). https://www.mjtorrente.com/recessos-i-tallers-2/
Drets Imatge: Autoritzo que la meva imatge pugui aparèixer en fotografies corresponents a les activitats organitzades al Cercle per mjtorrente en web o xarxes socials per a ús promocional en les seves publicacions. (Autorizo que mi imagen pueda aparecer en fotografias correspondientes a las actividades organizadas en el Círculo por mjtorrente en web o redes sociales para uso promocional en sus publicaciones).
Protecció de dades: D'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), les teves dades, han estat recollides en un fitxer amb la finalitat SOL de poder realitzar el CERCLE DE DONES amb el màxim respecte per al desenvolupament estadístic posterior, sense que consti el nom dels participants. T'informem que com interessat pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades dirigint-se a info@mjtorrente.com (Protección de datos: De acuerdo con el Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), tus datos, han sido recogidos en un fichero con el fin SOLO de poder realizar el CÍRCULO DE MUJERES con el máximo respeto para el desarrollo estadístico posterior, sin que conste el nombre de los participantes. Te informamos que como interesado puedes ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos dirigiéndose a info@mjtorrente.com) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy