Where the cannons once were made 2020 — The exploring days!
Tid för evenemang: 10-12 april 2020 kl. Samling för start kl. 12.00 10 april.
Start och mål: Eskilstuna
Namn *
Telefonnummer
E-mail *
Är du i behov av parkering under helgen?
Clear selection
Allergier eller önskemål om vegansk kost?
Meddela ev. allergier eller önskemål om vegansk kost här, så ska vi se om och vad vi kan göra för att tillgodose önskemålet.
Clear selection
Middag, fredag 10 april.
Clear selection
Middag, lördag 11 april.
För att äta påskbuffén på Skottvång gruva den 11 april behöver du vara där, i civila kläder, kl 18.00. Detta pga av att ett band kommer att spela kl 20.00 och som du behöver betala entréavgift för om du kommer senare.
Clear selection
Transport av väskor TILL Lilla Vasskärr 10 april
Clear selection
Transport av väskor FRÅN Lilla Vasskärr 12 april
Clear selection
Boendet
Boende på Lilla Vasskärr består av 2 st 2-bäddars stugor och 1 st 4-bäddstuga. Skriv namnet på den/de du vill dela boendet med.
Clear selection
ICE – nödnummer till anhörig *
Namn och telefonnummer
Säkerhet! *
Vi kommer att cykla på en blandning mellan allmänna vägar och icke allmänna vägar. Det är mycket viktigt att ni inte genar i kurvor. Undvik dubbla led på de allra smalaste vägarna i fall ni plötsligt skulle få möte. Stanna och släpp förbi snabbare fordon om det skulle behövas på de kurviga och smala grusvägarna. Visa hänsyn! När vi passerar samhällen och gårdar, sakta in rejält och hälsa glatt på de vi möter. Använd gärna ringklocka istället för att ropa vid omkörningar av gående. Möte eller passage av ryttare med häst. Sakta in och kommunicera med ryttaren om hen vill att du/ni väntar eller sakta ska cykla förbi. Kommunicera med häst/ryttare när du passerar för att hjälpa hästen att förstå att vi är människor. Och som vanligt använd sunt förnuft och följ ALLTID trafikreglerna. Allt deltagande sker på egen risk. Det är INGEN tävling!
Required
Integritetspolicy *
Jag samlar inte in mer information än jag behöver. Informationen delas inte med tredje part och sparas inte längre än nödvändigt. Jag använder inte dina personuppgifter till annat än syftet med insamlandet, vilket är för att administrera turen. Personuppgifter såsom namn, fotografier och videos i vilka du förekommer, kan komma att publiceras i sociala medier under och efter turen. Hör av dig till mig om du inte vill synas på bild eller inte vill att ditt namn ska förekomma etc. Genom att du anmäler dig till Where the cannons once were made 2020 — The exploring days! samtycker du till våra villkor ovan.
Required
Välkomna!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy