ROBERT GIBBAR
Snart är det äntligen dags för Robert gibbar! Då ses vi i kyrkan i två dagar för att ha gött häng framför datorn och i de olika aktiviteter och samlingar som kommer ske. LAN:et kommer innehålla turneringar i utvalda spel, skön gemenskap samt Gudstjänst på söndagen.

Snabbinfo:
För vem?: Alla som är 13 år (går i 7:an) och uppåt!
Var?: på Robert i Pingstkyrkan Trollhättan, Strandgatan 22
Incheckning Kl 9.00-10.00 på Lördag den 24 Oktober (Helgen innan höstlovet)
Slut: Ca kl 21.30 på Söndag den 25 Oktober
Kostnad: 100kr (betalas på plats när LAN:et börjar, antingen via swish eller kontant) Har du svårt att betala den summan prata då med Daniel, så löser vi det. Pengarna ska inte behöva vara ett hinder för dig att kunna vara med! :)
På LAN:et kommer det vara ett mål lagat mat på lördagen och söndagen samt frukost och kvällsmat i form av mackor. Behöver man mer mat kan man köpa detta på ICA och värma i våra mikrovågsugnar.

Sista anmälningsdag: söndagen den 18 oktober

Att ta med:
- Dator
- Nätverkskabel (minst 5m)
- Grendosa och förlängningssladd till dig själv (uttag kan finnas ca 4m från din plats)

Pga rådande omständigheter kommer vi inte ha övernattning detta lanet. Lanet pausas kl 23.00 lördagen den 24:e och startar igen kl 9.00 dagen därpå.


Regler och annan info:

LAN:et är drog- och alkoholfritt
I och med att vi är olika åldrar på LAN:et har vi sagt att spel med PEGI rating över 16 ej är ok. Om spel ses som är olämpliga kommer det ej tillåtas. Är osäker på om ett spel är olämpligt, konsultera Gamerrådet (Daniel, Aron eller Anton) Vi hoppas ni respekterar detta.

Med tanke på rådande Corona-tider så följer vi på Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer därför inte att vara fler än 50 personer. Vi kommer också ha speciella hygienrestriktioner under LAN:et.

Anledningen till att vi har en så låg avgift är för att vi söker bidrag via Pingst Ung, detta betyder att du genom att anmäla dig till LAN:et också godkänner att du blir medlem i vår lokalavdelning i Pingst Ung under året. Detta innebär att du kommer att få SMS/Mail med en länk för att godkänna ditt medlemsskap i verktyget Pingst Ung People. Har du inte godkänt ditt medlemsskap innan lägret kommer du att få skriva på en lista på plats så att vi kan söka bidrag för dig (medlemskapet kostar inget och du förbinder dig inte till något genom att bli medlem, hör av dig till Daniel om du har några frågor).

Detta kommer bli ett superbra LAN! Hoppas du är lika taggad som oss! Har du några frågor, hör av dig till Daniel Torstensson på torstenssondaniel@gmail.com, 0709-901189 eller på Facebook.
Förnamn *
Ex. Daniel
Efternamn *
Ex. Torstensson
Postadress *
Ex. Göteborgsvägen 4A
Postnummer *
Ex. 461 53
Postort *
Ex. Trollhättan
Födelsedatum *
Ex. 1991-04-08
Mobilnummer *
Ex. 0709-901189
Matallergi eller annan info som kan vara bra för oss att veta
Jag har förstått att anmälan till läger innebär att jag blir medlem i Pingst Ung People och jag samtycker till detta: *
Har du turneringsförslag? Skriv spelen här under:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy