Prijava na radionicu

U četvrtak, 25.05. u periodu od 11:00 do 15:00 u  event prostoru Tehnološkog parka održat će se radionica pod nazivom „Oporezivanje, fiskalizacija i radni odnosi“, koju će voditi Monika Petrovečki, direktorica tvrtke Petrovečki konzalting d.o.o., i vlasnica obrta Knjigovodstveno-računovodstveni servis Monika Petrovečki  te  višegodišnja predavačica na Basic programu Akademije za poduzetništvo i Akademiji za obrtnike Pučkog otvorenog učilišta Varaždina iz područja financija, računovodstva i poreza. 

Teme koje će se obraditi u radionici su sljedeće:
- Oporezivanje i posebnosti prema vrstama poslovnih subjekata
- Odredbe poreza na dodanu vrijednost s primjerima izlaznih računa
- Fiskalizacija subjekata s gotovinskom i negotovinskom naplatom
- Radni odnosi, plaća radnika i direktora, (ne)oporezivi primici, posebnosti

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete do 24.05. Broj mjesta je ograničen.Radionica je organizirana uz podršku Mreže BOND, uz suradnju s Enterprise Europe Network (EEN).

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail *
Zanimanje *
Tvrtka/Institucija *
Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, koji je stupio na snagu 25.05. 2018. i članka 7., prijavom dajem suglasnost Tehnološkom parku Varaždin, d.o.o. da prikupi i obrađuje moje osobne podatke u svrhu informiranja i savjetovanja. Upoznat/a sam s mogućnošću da danu suglasnost mogu u svakom trenutku opozvati. 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TECH_PARK. Report Abuse