Voluntari catalogbucurești noiembrie 2017
Dacă patrimoniul construit este o prioritate și pentru tine, vino alături de noi. Căutăm voluntari care să ne ajute la fotografierea imobilelor, colectarea datelor de pe teren, introducerea și analizarea lor în baza de date. Poți să ne fii de ajutor de la 4 ore în sus, într-o zi de weekend și oricând altcândva mai ești disponibil. Noi îți oferim instructaj, coordonare și ocazia de a construi un instrument extrem de necesar pentru conservarea patrimoniului construit, dar și pentru prevenirea riscurilor care amenință zilnic mii de bucureșteni în traversarea zonei centrale.

Așa cum stau lucrurile acum, inventarul nu va fi un album fotografic al familiilor arhitecturale din București, ci mai degrabă un cabinet de curiozități, dintre care unele foarte periculoase.

Inventarierea presupune două etape: fotografierea imobilelor și colectarea de date pe teren și introducerea datelor în fișa de inventar. Dacă dorești să te implici, avem nevoie să parcurgi ambele etape pentru a obține o corelare corectă între situația din teren, date și fotografii. De asemenea, pentru că ne dorim rezultate unitare, va trebui să participi în prealabil la un mic instructaj. În continuare îți vom cere să confirmi disponibilitatea de a participa la toate aceste etape.

Având în vedere necesitățile pe teren și în completarea fișei vom selecta voluntarii în funcție de:
- Pregătire (pentru această etapă căutăm doar voluntari care studiază, au studiat sau lucrează în domeniile arhitectură, urbanism, patrimoniu sau restaurare);
- Dotări (aparat de fotografiat, laptop);
- Disponibilitate (participare la instructaj + disponibilitate min. 4 ore într-unul sau mai multe intervale menționate);
- Interes (căutăm oameni interesați să coordoneze echipe ei înșiși și să verifice datele).

Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Adresă e-mail: *
Your answer
Telefon: *
Your answer
Pregătire *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms