ALEGE JOCUL PREFERAT 👇
Federația Internațională de Esports (IESF) a anunțat cele 5 jocuri oficiale la care se va desfășura Campionatul Mondial de Esports în 2024 (WEC24), care va avea loc între 11-19 noiembrie la Riyadh, Arabia Saudită.

Federația de Esports din Moldova (MEF) a creat acest formular pentru a evalua interesul esportivilor moldoveni pentru cele 5 jocuri. Completarea durează 1 minut.

Dacă dorești ca MEF să organizeze un turneu la unul dintre aceste jocuri sau chiar altul, completează cu atenție secțiunile de mai jos și îndeamnă-i pe coechipierii tăi sau prietenii cu care joci să facă același lucru.

Cu cât mai mulți completează acest formular, cu atât mai mari sunt șansele ca jocul tău preferat să fie luat în considerare pentru organizarea unui turneu de către MEF!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume, prenume *
e.g. Eminescu Mihai
Localitatea în care trăiești
*
e.g. Chișinău, Moldova / Roma, Italia
Telefon
*
e.g. 069123123
Jocul preferat *
La ce joc ai participa într-un turneu?
Poți adăuga alte jocuri la secțiunea „other”
Required
Joci într-o echipă? *
Dacă ai echipă, scrie denumirea mai jos
Dacă nu ai, te vom ajuta să găsești
Vârsta *
Toate datele cu caracter personal furnizate prin acest document vor fi utilizate în exclusivitate de către Federația de Esports din Moldova în condițiile prevăzute de Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal. *
Required
Accept să fiu contactat/ă în legătură cu evenimentele organizate de către Federația de Esports din Moldova la jocurile pe care le-am ales mai sus. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy