Animatoren paas- en zomervakantie 2020
Het nieuwe jaar is weer net gestart en dat wil zeggen dat het weer tijd is om je aan te melden voor een jaar vol spel en plezier!

De jeugddienst van Halle organiseert zowel het vaste speelplein Joepie als de mobiele speelpleinwerking en (H)alle Talen. Voor deze 3 projecten kan je je aanmelden via dit formulier. Hieronder een extra woordje uitleg over wat er dit jaar allemaal te beleven valt als animator:

*Zowel in de paas- als zomervakantie is er Speelplein Joepie waarvoor we steeds op zoek zijn naar (nieuwe) animatoren. Je kan je via dit formulier dan ook aanmelden en solliciteren voor een of meerder weken tijdens zowel de paas- als zomervakantie. Speelplein Joepie zal komende jaar focussen op =

-De inbedding van de tienerwerking in het speelplein: Voor de oudste groep wordt een iets flexibele houding verwacht als animator, omdat je samen met hen het programma voor een dag samenstelt. Wil je graag bij deze groep staan, kan je dit verder in het formulier aanduiden.

-Net zoals vorig jaar zal er dit jaar opnieuw gefocust worden op taalarmoede. De taalstage "(H)Alle Talen" zal weer tijdens de tweede week van augustus (van 10 tot en met 14 augustus als speelplein Joepie gesloten is) neerstrijken in de lokalen van speelplein Joepie. Tijdens deze week wordt er met kinderen gewerkt/ gespeeld die de Nederlandse taal niet machtig zijn, maar deze op een speelse manier intensief oefenen! Ook hiervoor zijn we op zoek naar een hoofdanimator, een adjunct-hoofdanimator en een 15-tal animatoren. Indien je hiervoor geïnteresseerd bent, kan je je ook hier reeds aanmelden! Tijdens de laatste periode van speelplein Joepie in augustus, zal er ook meer ingezet worden op taalarmoede, zodat de kinderen die deelnamen aan (H)Alle talen, ook hun draai vinden bij ons op speelplein Joepie! Het is dan ook een must/ meerwaarde mocht je 3 weken na elkaar kunnen staan op zowel (H)alle Talen als het speelplein zelf.

*Buiten het vaste speelplein is er ook de mobiele speelpleinwerking tijdens de zomervakantie. Hierbij gaan 2 animatoren met de elektrische (bak)fietsen en een hoop spelmateriaal langs op een pleintje, een wijk, ....om daar met de aanwezige kinderen een namiddag te spelen (van 14u tot 17u). De data en plekken hiervan worden later nog gecommuniceerd, maar als je dit graag wilt doen kan je je hiervoor reeds opgeven.

Let wel! Je kan pas terecht op speelplein Joepie en/ of de mobiele speelpleinwerking als je dit jaar 16 wordt!

De aanmeldingen lopen tot en met 2 februari 2019. De week erna mag je alvast een mailtje verwachten in verband met de paasvakantie (als je hiervoor solliciteerde). Als je je opgaf voor de zomervakantie, de taalstage (H)alle Talen en/of de mobiele speelpleinwerking zal dit pas een aantal weken later zijn.

Alle animatoren (zowel met als zonder animatorendiploma) krijgen een vrijwilligersvergoeding van 34,71 euro per dag. De animatoren met een animatorendiploma krijgen hun start- en voorbereidingsdagen extra uitbetaald. De hoofdanimatoren en adjunct-hoofdanimatoren krijgen een jobstudentencontract.

Op dit aanmeldingsformulier staan de data van de start- en voorbereidingsdagen reeds vermeld. Hou deze sowieso vrij! Wij vragen zeker aanwezig te zijn, dit in het belang van de goede werking en voorbereiding van Speelplein Joepie en de taalstage "(H)Alle talen". Noteer deze dus reeds in je agenda!

Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om Amy van de jeugddienst te contacteren via jeugd@halle.be of 02 365 98 03/ 0470 30 73 56. Je mag ook zeker langskomen op ons bureau: Leide 3 te 1500 Halle.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy