SINHRONO PLAVANJE
Obalni klub skladnostnega plavanja SyncSwim organizira vadbo umetnostnega plavanja za vse, ki jih šport zanima, bi radi plesali v vodi, se naučili tehnike izvajanja figur, ali zgolj poskusili kako to gre - VABLJENI !
Email *
Ime in priimek plavalke / plavalca *
Nome e cognome nuotatrice / nuotatore
Datum rojstva *
Data di nascita
Kraj bivanja - šola *
Luogo di residenza - scuola
Udeležba na treningih *
(prosim, označite)
Required
O izpeljavi vadbe
Vadbo izvaja slovenska trenerka skladnostnega plavanja Neja z licenco iz Velike Britanije. Njene izkušnje sežejo v organizacijo in razvoj športnih dejavnosti, tekmovanj, sojena in poučevanja sinhronega plavanja, plavanja nasploh, gimnastike, baleta in plesa. Klub sodeluje s Plavalno zvezo Slovenije in ostalimi skupinami umetnostnega plavanja doma, za mejo in po svetu. Redno se udeležujemo državnega prvenstva v prvinah in sestavah ter tekmovanja za začetnice Sinhronija.

Treningi se izvajajo na Olimpijskem bazenu v Kopru, od oktobra do maja, mesečni prispevek za vadbo je odvisen od tedenske udeležbe na treningih:
35 evr. = 1x/teden
50 evr. = 2-3x/teden
Znesek vključuje vstope na bazen.
Vadba je prilagojena plavalnemu predznanju udeležencev in se postopno nadgrajuje z elementi sinhronega plavanja, ustvarjanjem koreografije in nastopne točke.

Nujna oprema: kopalke in brisača! Priporočena oprema: *enodelne kopalke, *plavalna očala, *plavalna čepica, *ščipalka za nos, *dve brisači, šampon, telovadna podloga, *plastenka z vodo.
Podatki plačnika oz. skrbnika / Dati del custode per la fatturazione
ime in priimek, naslov, e-mail naslov in telefon / nome e cognome, indirizzo postale, indirizzo e-mail, telefono
Če imate še kakšno vprašanje ali komentar ga prosim navedite tukaj:
www.slo-synchro.com/syncswim @SyncSwim @slosynchro
Glede varstva in uporabe navedenih podatkov vas seznanjamo, da bodo ti uporabljeni za identifikacijo udeležencev, razporeditev v starostne/tekmovalne kategorije, za izdajo računa in neposredno kontaktiranje glede izvedbe dejavnosti vezane na udeleženca. V kolikor se informativna prijavnica ne manifestira z dejansko udeležbo v dejavnosti kluba postanejo podatki brezpredmetni. Udeleženci in soustvarjalci kluba ste preko e-pošte obveščeni o tekočih dejavnostih in relevantnih informacijah. V trenutku, ko si sodelovanja in kontaktiranja ne boste želeli več nam to enostavno sporočite. Hvala za razumevanje. Vaš *SyncSwim klub syncswim@outlook.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy