SINHRONO PLAVANJE
Obalni klub skladnostnega plavanja SyncSwim organizira vadbo sinhronega plavanja za vse, ki jih šport zanima, bi radi plesali v vodi, se naučili tehnike izvajanja figur, ali zgolj poskusili kako to gre - VABLJENI !
Email address *
Ime in priimek plavalke / plavalca *
Your answer
Datum rojstva *
Your answer
Kraj bivanja - šola *
Your answer
Udeležba na treningih *
(prosim, označite)
Required
O izpeljavi vadbe
Vadbo izvajata sinhrona plavalka in plesalka Dijana in slovenska trenerka skladnostnega plavanja Neja z licenco iz Velike Britanije. Obe sodelujeta s Plavalno zvezo Slovenije in ostalimi klubi sinhronega plavanja. Njune izkušnje se prepletajo s sojenjem in poučevanjem sinhronega plavanja, plavanja nasploh, gimnastike, baleta, plesa in drugih rekreativnih športov. Klub se redno udeležuje državnega prvenstva v prvinah in sestavah ter tekmovanja za začetnice Sinhronija.

Treningi se izvajajo na Olimpijskem bazenu v Kopru, od septembra do maja, mesečni prispevek za vadbo je odvisen od tedenske udeležbe na treningih:
35 evr. = 1x/teden
50 evr. = 2-3x/teden
Znesek vključuje vstope na bazen.
Vadba je prilagojena plavalnemu predznanju udeležencev in se postopno nadgrajuje z elementi sinhronega plavanja, ustvarjanjem koreografije in nastopne točke.

Nujna oprema: kopalke in brisača! Priporočena oprema: *enodelne kopalke, *plavalna očala, *plavalna čepica, *ščipalka za nos, *dve brisači, šampon, telovadna podloga, *plastenka z vodo.
Podatki plačnika oz. skrbnika *
ime in priimek, naslov, e-mail naslov in telefon / nome e cognome, indirizzo, indirizzo e-mail, telefono
Your answer
Če imate še kakšno vprašanje ali komentar ga prosim navedite tukaj:
Your answer
www.slo-synchro.com/syncswim @SyncSwim @slosynchro
Glede varstva in uporabe navedenih podatkov vas seznanjamo, da bodo ti uporabljeni za identifikacijo udeležencev, razporeditev v starostne/tekmovalne kategorije, za izdajo računa in neposredno kontaktiranje glede izvedbe dejavnosti vezane na udeleženca. V kolikor se informativna prijavnica ne manifestira z dejansko udeležbo v dejavnosti kluba postanejo podatki brezpredmetni. Udeleženci in soustvarjalci kluba ste preko e-pošte obveščeni o tekočih dejavnostih in relevantnih informacijah. V trenutku, ko si sodelovanja in kontaktiranja ne boste želeli več nam to enostavno sporočite. Hvala za razumevanje. Vaš *SyncSwim klub syncswim@outlook.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy