ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 στις 18:30 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ»
Ο Δήμος Ηλιούπολης προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη να συμμετάσχει στην διαδικτυακή συνάντηση/εκδήλωση που διοργανώνει την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 στις 18:30, σε συνεργασία με την Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας «Zoom», με την παρουσία στελεχών της Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων Αθήνας και του Δήμου Ηλιούπολης.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στην τηλεδιάσκεψη πρέπει να συμπληρώσει μέχρι την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.
ΕΠΩΝΥΜΟ *
ΟΝΟΜΑ *
ΗΛΙΚΙΑ *
ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ; *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
EMAIL *
«Ενημερώθηκα και συμφωνώ με την πολιτική για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Δήμου Ηλιούπολης, που επικαιροποιημένη βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.ilioupoli.gr/services/gdpr). Η συγκατάθεσή μου δύναται να αρθεί με σχετική δήλωσή μου αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στο DPO@ilioupoli.gr . Η άρση της συγκατάθεσης δεν θίγει την νομιμότητα της επεξεργασίας.» *
Συναινώ στην επικοινωνία του Δήμου Ηλιούπολης μαζί μου; *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy