Aplicare GirlsGoIT Summer STEM Camp 2017
GirlsGoIT anunță desfășurarea unei noi ediții a Taberei de Vară și te invită să participi la aceasta, pentru a te iniția în domeniul tehnologiilor. Timp de 10 zile, vei avea ocazia să interacționezi cu alte 64 de participante și cu echipa de traineri și mentori care te va ghida pentru dezvoltarea cunoștințelor tale în tehnologii și a abilităților personale.

Printre principalele beneficii pentru care ar trebui să participi la tabăra de vară GirlsGoIT menționăm:
1. Ai șansa să alegi să studiezi unul din domeniile: Dezvoltare Web, Robotică sau Printare 3D;
2. Vei putea să devii un ambasador GirlsGoIT și să continui activitatea în cadrul clubului local din localitatea ta după tabăra de vară;
3. Vei face parte dintr-un mediu activ și dinamic, alături de alte fete din diferite regiuni ale țării etc.

La tabăra de vară GirlsGoIT 2017 pot participa:
- fetele cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani;
- fetele care cunosc limba engleză cel puțin la nivel începător;
- fetele ca posedă cel puțin cunoștințe de bază a utilizării unui calculator.

Tabăra de vară va avea loc în perioada 21-30 iulie, iar locația o vom anunța după selecția participanților.

Prin completarea acestui formular, vă manifestați dorința de a participa la tabăra de vară GirlsGoIT. Termenul limită de aplicare este 25 iunie, ora 23:59.

Tabăra de vară are și o taxă de participare de 350 de lei. Organizatorii vor asigura cazare și alimentare pentru 10 zile, materiale necesare în cadrul Taberei de Vară și un tricou personalizat.

Persoana de contact pentru orice întrebări sau detalii:
Mihaela Iurașcu
E-mail: mihaela.iurascu@tekedu.org

Pentru a fi la curent cu toate noutățile taberei de vară GirlsGoIT te invităm să vizitezi website-ul nostru sau să ne urmărești activitatea pe rețelele de socializare.
Website-ul: www.girlsgoit.org
Facebook: www.facebook.com/GirlsGoIT
Twitter: www.twitter.com/GirlsGoIT

GirlsGoIT este susținut de către UN Women Moldova, Ambasada Suediei la Chișinău, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare, Premiile Google Rise, Proiectul de Competitivitate al USAID, Moore Stephens KSC Moldova, Spark Research Lab și implementat de către TEKEDU. Partenerii ai Taberei de Vară sunt FFW Agency și Mixbook. Partenerii de ateliere: Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) și Atelier 99.

GirlsGoIT este un program național care oferă acces, educație și promovare pentru fete în domeniul tehnologiilor. Cu suportul părinților și al partenerilor, am implementat deja cu succes două ediții ale Taberei de Vară în 2015 și 2016.

GirlsGoIT este prezent în 11 regiuni din Moldova, prin intermediul unei rețele de 11 cluburi locale - http://bit.ly/GirlsGoITLocalClubs. Rețeaua de cluburi locale este coordonată de ambasadoarele programului GirlsGoIT care contribuie la impactul local al programului cu suportul instituțiilor de învățământ și a bilbiotecilor locale.

Informație generală
Girls Go IT ar dori să te cunoască mai bine și să folosească informațiile pe care le oferi pentru a te ajuta să te pregătești de tabăra noastră de vară, astfel încît aceasta să fie o experiență memorabilă pentru tine. Noi nu vom dezvălui niciodată publicului datele tale personale.
1. Prenume
Your answer
2. Nume de familie
Your answer
3. Data nașterii
MM
/
DD
/
YYYY
4. Adresa, Localitatea
Your answer
6. Număr de telefon
Your answer
5. Email
Your answer
7. Școala/Liceul
Your answer
8. Clasa
Ai careva necesități și/sau o deficiență , alergie, sau resticții alimentare etc.? Te rugăm să ne oferi mai multe informații despre acestea în spațiul de mai jos.
Your answer
Ai nevoie de suport pentru oricare din următoarele activități?
Dacă există oricare altă informație ce ar putea să ne ajute în planificarea taberei pentru a fi mai accesibilă și mai comfortabilă pentru tine, scrie această informație aici.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms