Reactie schetsen - Groen West-Indische Buurt
In augustus en september hebben wij contact met u gehad over het project Groen in de West-Indische Buurt. Hierbij informeren we u over de voortgang van het project en horen we graag wat uw mening is.
Waarom het project Groen in de West-Indische Buurt?
Het weer in Nederland wordt steeds extremer, dit kenmerkt zich door een afwisseling in hitte, droogte en zware regenval. Dit kan overlast veroorzaken voor u als bewoner. De gemeente Groningen probeert deze overlast zo veel mogelijk te beperken. Dit probleem willen we in 2021 graag oplossen, dit doen we graag samen met u als bewoners.

De planning van schetsen en ontwerpen
De uitkomsten van de enquêtes en de buurttafels zijn omgezet in schetsen. Een schets is een voorbeeldweergave van mogelijkheden, maar nog geen uiteindelijk ontwerp. Een schets delen we om de mogelijke oplossingen te laten zien. Het uiteindelijke ontwerp laat zien wat er daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden. In de bijlage zijn vijf schetsen toegevoegd. In 2021 gaan we aan de slag met het opstellen van de ontwerpen naar aanleiding van de uitkomsten.

Doe mee! Hoe kan dat?
Wij horen graag van u wat wilt terug zien in de buurt en wat liever niet. Dit mag u invullen in het reactievlak onder de schetsen (zie de schetsen 1 t/m 5). Deze feedback gebruikt de ontwerper voor het uiteindelijke ontwerp.

We hopen van harte dat u een paar minuten de tijd wilt nemen om dit in te vullen. Zo kunnen we samen uw omgeving mooier maken!

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Team Mooie Wijken

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Uw naam (dit mag anoniem)
Uw e-mailadres (dit mag anoniem, maar dan kunnen we u niet persoonlijk op de hoogte houden).
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Mooie Wijken? (Dit kan alleen als u bij de vorige vraag uw e-mail heeft achtergelaten). *
Hoe wilt u op de hoogte gehouden worden?
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy