Kirándulás Nagyenyedre és Magyarlapádra
Mindenkit szeretettel várunk autóbuszos kirándulásunkra, amelyet 2020. március 28-án szervezünk Nagyenyedre és Magyarlapádra. Indulás: március 28-án, szombaton reggel 7:30-kor a volt FLIP üzlet (buszmegálló, Mihai Viteazul (volt Széchenyi) tér 9A szám) elől, hazaérkezés 20:00 óra körül.
A buszban a helyek száma korlátozott, ezért előzetesen kell jelentkezni, legkésőbb március 19-én, csütörtökön 18 óráig jelen űrlap kitöltésével.
Figyelem! A jelentkezés a részvételi díj kifizetésével válik véglegessé.
A részvételi díj EKE-tagoknak és 18 éven aluliaknak 40 lej, a többi résztvevő számára 50 lej, ami tartalmazza a szállítás költségét. A magyarlapádi sajt- és borkóstoló, valamint a zene ára: 30 lej/fő, ezt majd induláskor kell kifizetni a túravezetőnek.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Bővebb információ a weboldalon: https://www.ekekolozsvar.ro/turak-es-rendezvenyek/tura-es-programismertetok/nagyenyed-magyarlapad-2020
Vezetéknév: *
Your answer
Keresztnév: *
Your answer
Életkor: *
Your answer
EKE-tag? *
Helység: *
Your answer
Lakcím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
E-mailcím: *
Your answer
Adatfeldolgozási tájékoztatás
A szervezők a résztvevők által jelen űrlap kitöltésével önként szolgáltatott adatokat feldolgozzák a következő célokra: a résztvevők nyilvántartása; kapcsolattartás a résztvevőkkel a túra előtt, közben és után; fizetési bizonylatok kiállítása; statisztikák készítése a túrán való részvételről; a résztvevők tájékoztatása az EKE-Kolozsvár 1891 további rendezvényeiről. A szervezők a feldolgozott adatokat biztonságos körülmények között, szigorúan bizalmasan kezelik, harmadik személyeknek át nem adják. A résztvevők önként hozzájárulnak közölt adataiknak a fentebb említett célokra való felhasználásához. A regisztrált személyek kérhetik adataik törlését nyilvántartásunkból, amennyiben visszalépnek a túrán való részvételtől, illetve a túra lebonyolítása után. Az erre vonatkozó kéréseket e-mailen, az egyesület e-mail címére kell küldeni.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy