Opettajuus muuttuu, minäkin kehityn! -seminaari
Tervetuloa mukaan opetusalan kehittämisseminaariin! Voit ilmoittaa samalla lomakkeella itsesi lisäksi myös kollegan/useamman kollegasi.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etu- ja sukunimi *
S-postiosoite *
Koulun tai oppilaitoksen nimi *
Ilmoitan myös seuraavat henkilöt seminaariin: Etunimi, Sukunimi ja S-postiosoite - EROTA HENKILÖT puolipisteellä (;), kiitos.
Laskutusosoite ja osto/tilaustunnus - anna ensisijaisesti sähköisen verkkolaskun tiedot *
Valitse seminaarikaupunki ja päivämäärä *
Required
Tarvitsetko todistuksen seminaariin osallistumisesta? *
Mahdolliset erityistarpeet tai allergiat - muuta tiedotettavaa
TERVETULOA MUKAAN! Lähetämme seminaarivahvistuksen, seminaaritilan osoitteen ja teemapajavalinnat (neljä valinnaista) myöhemmin.
Jos sinulla on kysyttävää, lähetä viesti espedagogica@trycamps.fi -osoitteeseen, kiitos! Vastaamme mielellämme.

PERUUTUSEHDOT: Seminaariosallistumisen voi perua maksutta 30 päivää ennen tapahtumapäivää. Tämän jälkeen tapahtuvista perumisista laskutamme 50% hinnasta, jos peruminen tehdään kolme (3) päivää ennen tapahtumapäivää. Sen jälkeisistä perumisista ja perumattomasta seminaaripaikasta laskutamme normaalin hinnan. Huomioimme seminaarissa Covid-19 -epidemian vaatimat erikoisjärjestelyt ja tarvittaessa tilaisuus järjestetään / tilaisuuteen voi osallistua verkossa. MAHDOLLISEN PERUMISEN VOIT TEHDÄ: espedagogica@trycamps.fi -osoitteeseen.

GDPR-tiedote: Yhteystietoja käytämme vain koulutusviestintäämme ja laskutustarkoituksiin. Emme luovuta tai myy tietoja eteenpäin. Jos haluat keskustella tiedoistasi, Erja Sandberg vastaa GDPR-asioista ja mahdollisista postilistauksesta (espedagogica@trycamps.fi).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy