Hulumtimi i kënaqshmërisë së udhëtarëve të  "TRAINKOS" Sh.A, për periudhën janar-dhjetor 2022
Ky hulumtim është duke u realizuar nga kompania D&D Business Support Center e cila është kontraktuar nga "TRAINKOS" Sh.A. Qëllimi i këtij hulumtimi është qe të nxirren të dhënat themelore rreth kënaqshmërisë dhe njohurive të klientëve rreth shërbimeve nga "TRAINKOS" Sh.A. për periudhën janar-dhjetor 2021.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
PYETËSORI PËR UDHËTARË:
1. Sa shpesh përdorni transportin hekurudhor? *
2. Sa jeni të kënaqur me kushtet e trenave me të cilët udhëtoni? *
Aspak të kënaqur
Shumë të kënaqur
3. Sa janë të përshtatshme oraret e udhëtimit me tren? *
Aspak të përshtatshme
Shumë të përshtatshme
4. Sa jeni të kënaqur me çmimin e biletës të udhëtimit me tren? *
Aspak të kënaqur
Shumë të kënaqur
5. Sa jeni të kënaqur me personelin? *
Aspak të kënaqur
Shumë të kënaqur
6. Sa jeni të kënaqur me higjienën në tren? *
Aspak të kënaqur
Shumë të kënaqur
7. Nëse aspak të kënaqur me higjienën në tren, tregoni me cilën pjesë të trenit dhe arsyet pse?
8. A keni ndonjë propozim se si mund t'i përmirësojë Trainkos shërbimet e saj?
9. Përmes cilave forma të marketingut informoheni për risitë në Transportin e udhëtarëve? *
Required
10. A keni ndonjë koment për të shtuar?
TË DHËNAT E TË ANKETUARIT
Komuna: *
Vendbanimi: *
Gjinia: *
Niveli i edukimit: *
Statusi i punësimit: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of D&D Business Support Center. Report Abuse