Prijavnica na radionicu fotografskog aktivizma "Mladi kao pokretači društvenih promjena"
Ako imaš od 15 do 30 godina i zanima te fotografija, aktivno djelovanje i teme koje su važne mladima, udruga Zora te poziva da se priključiš radionici fotografije koja počinje 05.04..

Radionica traje 4 dana, a sudjelovanje na sva 4 dana je obavezno:
-05.04. (pet) 13:30 – 16:30
-10.04. (sri) 9:30 – 12:30
-03.05. (pet) 13:30 – 16:30
-09.05. (čet) 12:00 – 15:00
Radionice se održavaju u multimedijalnoj dvorani ACT grupe u zgradi Starog hrasta (Ulica Dr. Ivana Novaka 38) i obavezno je sudjelovati na sva 4 termina.

Uz mentora prof. Ivana Čondora upoznati ćeš se s osnovama fotografije, tehnikom, rezolucijom te kako promišljati fotografski. U praktičnom dijelu radionica naučiti ćeš kako fotografijom pokazati koje su potrebe mladih u Međimurskoj županiji, a tvoja najbolja fotografija aktivnog djelovanja mladih biti će izložena na izložbama u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću.
Sjajno, zar ne?

Od tebe se očekuje aktivno sudjelovanje, a mi smo osigurali da radionice za tebe bude besplatna, potvrdu o sudjelovanju te „alat“ – USB i priručnik o fotografiji (plaćen je i putni trošak).

Prijavi se putem ove prijavnice do 01.04.2019. i ubrzo ćemo ti se javiti.

Ukoliko si učenik/ca, javi se svojoj pedagoginji u školi i upitaj je za sudjelovanje na radionici.

Broj mjesta je ograničen. U slučaju veće zainteresiranosti, napraviti će se selekcija prijavljenih na temelju opisane motivacije u odgovorima.

Radionice se provode u sklopu projekta „Mladi kao pokretači društvenih promjena“ kojem je cilj aktivno djelovati na potrebe mladih u Međimurskoj županiji kroz stvaranje preduvjeta za kvalitetne aktivnosti za mlade, obučiti mlade o osnovnim kompetencijama potrebnima za aktivno sudjelovanje u društvu i potaknuti ih na aktivno sudjelovanje u zajednici.

Projekt provodi Udruga Zora s partnerima: Graditeljska škola Čakovec, Srednja škola Prelog i Udruga mladih Efekt.
Stvaramo održiv i efikasan edukativni program za mlade u svrhu promičemo mlade kao aktivno građanstvo te stvaramo uvjete koji će povećati mogućnosti mladima te podizanju kvalitete njihovih života. Time doprinosimo cijeloj lokalnoj zajednici i postavljamo temelje za dugotrajne i održive pozitivne promjene na području cijele županije i za sve građane.
Projekt financijski podržavaju Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ime i Prezime *
Your answer
Spol *
Godina rođenja *
Your answer
Mjesto prebivališta *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Broj mobitela *
Your answer
Zanimanje *
Ukoliko si učenik/ca, koju školu pohađaš?
Your answer
Imaš li iskustva s fotografiranjem? Kakvog? Ukratko opiši. *
Your answer
Zbog čega želiš sudjelovati na ovoj radionici i koja su tvoja očekivanja od radionice? *
Your answer
Plaćamo i putne troškove ukoliko nisi učenik/ca pa nemaš besplatan prijevoz. Da li ti treba nadoknada putnih troškova? *
Pristajem da se moja e-mail adresa uvrsti na Newsletter listu Udruge Zora sa koje ću povremeno dobivati vijesti, pozive na edukacije, aktivnosti i volonterske akcije. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service