Sign in to your Google account to fill out this form
This form contains features which require sign in. Your identity will not be revealed.
Responses cannot be edited
KefCon Game Host submission
Registration Information for game selection and weekend pass selection.
Host and Game Information
Please fill out your information so we know who's hosting what and when!
Should we need to contact you, REALLY Bad.
Name of game you want to host
Time slot you want to host it.
Friday 6:00 pm - 9:00 pm (3 hours)
Friday 9:00 pm - 12:00 am (3 hours)
Saturday 9:30 am - 12:30 pm (3 hours)
Saturday 1:00 pm - 3:30 pm (2.5 hours)
Saturday 3:30 pm - 6:30 pm (3 hours)
Saturday 7:00 pm - 9:00 pm (2 hours)
Saturday 9:00 pm - Midnight (3 hours)
Sunday 10:00 am - 1:00 pm (3 hours)
Sunday 1:30 - 4:30 pm (3 hours)
Sunday 4:30 pm - 7:30 pm (3 hours)
Page 1 of 1
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. -
Terms of Service