Elina Robinsonin alegrías-kurssi

Elinan alegrías-kurssi jatkuu, olé!

Alegrías on iloinen, kepeä ja vauhdikas 12-jakoinen palo, joka sopii erinomaisesti juuri flamencotanssin rakenteen opetteluun. Kurssi on tarkoitettu vähemmän flamencoa tanssineille. Kurssilla tutustutaan alegríaksen liikekieleen ja tekniikkaan sekäa treenataan vartalonhallintaa ja koputuksia. Lisäksi jatketaan aiemmilla kursseilla aloitettua koreografiaa. Viimeksi koreografiaan opeteltiin silencio Laura Rintamäen vetämällä kurssilla marraskuussa.

Elinan alegríaksessa on koossa nyt salida, paseo ja silencio - aika ryhtyä siis koputtamaan! Helmikuun kurssilla aloitetaan coletilla- ja escobilla-osuuksien harjoittelu. Coletillan avulla lopetetaan letra, escobilla on tanssijan koputussoolo. Koreografian päättävä bulerías harjoitellaan kurssikokonaisuuden viimeisessä osiossa myöhemmin. Kurssilla säestää Oula Mommo.

Voit osallistua kurssille, vaikka et aiemmilla kursseilla ollutkaan mukana. Kurssi on tarkoitettu alkeis/alkeisjatko-tasojen flamenconharrastajille. Kurssi järjestetään, jos sille ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia. Varaa siis paikkasi pian!


Kurssiajat ja -paikat:

Perjantai 14.2 klo 19.30-21 Valveen tanssisali nro 3
Lauantai 15.2. klo 19.30-21 Valveen tanssisali nro 2
Sunnuntai 16.2. klo 18-19.30 Valveen tanssisali nro 3

Kurssien hinnat:

Early bird -hinta on 70 euroa, kun ilmoittaudut ja maksat kurssin 30. tammikuuta mennessä. Tämän jälkeen kurssien hinnat ovat 85 euroa. Ilmoittauminen päättyy 6. helmikuuta 2020 ja se tehdään sekä tällä lomakkeella että maksamalla kurssimaksu Palo Nuevon tilille FI74 8000 1071 4019 71. Huom! Emme lähetä laskua erikseen. Jos et ole maksanut Palo Nuevon jäsenmaksua vuodelle 2020, se lisätään kurssin hintaan. Jäsenmaksu on 20 euroa.

Jos pääset osallistumaan vain osalle kurssia tai haluat neuvotella maksuajasta, joustamme kyllä, mutta vain, jos ilmoitat meille asiasta etukäteen. Päivämaksu lasketaan kurssin täydestä hinnasta. Emme hyvitä kurssimaksuja jälkikäteen. Kurssille ilmoittauminen on sitova. Emme palauta kurssimaksua takaisin peruuntumisen vuoksi. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.
Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Kurssi-ilmoittauminen *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy