Vake
Påmelding for hendelsen foregår i tre steg:
Du fyller ut vedlagte skjema.
I etterkant får du en telefon fra oss, ikke ring oss- vi ringer deg. Telefonsamtalen vil vare i mellom 5 og 10 minutter.
Du får tilsendt en e-post med link til kjøp av billett. Du kan kun bestille billett for deg selv, ikke for andre. Med ordrebekreftelses e-posten fra Ticketmaster vil du også få et dokument med ytterligere informasjon og med en pakkeliste.
Vi har denne formen for påmelding for å sikre oss at dette er noe som passer for deg og at du passer for oss. I Vake er det nemlig ingen passive publikummere, man er selv ansvarlig for hva slags opplevelse man får.
Vake foregår på tre hytter i Oslo-området, fra kl 19.00 til ca kl 08.00. Oppmøtested er Black Box teater, Marstrandgata 8. Herfra er det satt opp buss til og fra spillestedet (prisen for transport er inkludert i billetten). Det gjøres også oppmerksom på at bussen ikke går helt frem til hytten i uke 34 (23. og 24. august), og at veien til spillestedet er noe fysisk krevende.
Ettersom spillestedene er noe utenfor allfarvei har vi også ekstra behov for ekstra kartlegging av publikummet vårt (har du noen alvorlige allergier, psykiske utfordringer eller hjerteproblemer trenger vi å vite dette før du melder deg på).
Til informasjon: Dersom du har behov for å slippe unna er det mulig å legge seg for å sove, men vi tilbyr ikke alternativ transport til det som allerede er planlagt. Får du behov for å reise tidligere kan du kontakte publikumsverten fra Black Box teater som har tilgjengelig mobil og kan ringe etter en taxi til deg. Du må selv betale taxien dersom du reiser hjem tidlig.

Er du interessert i en billett? Vil du delta på denne hendelsen? Fyll ut dette skjemaet:

Email address *
Navn *
Your answer
Telefonnummer: *
Your answer
E-post: *
Your answer
Hvilken dag vil du delta? *
Er du over 18 år (kryss av): *
Har du noen allergier eller matintoleranser? Vennligst vær detaljert: *
Your answer
Har du noen helse-utfordringer, psykiske utfordringer, hjerteproblemer eller annet vi burde vite om? *
(Har du noen andre helse- eller psykiske utfordringer vi bør vite om? (Eks. Klaustrofobi, dårlige knær, hjerteproblemer el.) Hvordan reagerer du på stress, usikkerhet etc., klarer du ta ansvar for egen indre motstand? Reagerer du aggressivt i møtet med ting du ikke forstår eller føler deg ukomfortabel med? Vi spør for vår egen sikkerhet, og din. Så om du vet at du har utfordringer med dette, er ikke dette stedet for deg. Vi kan åpne følelser i deg men ikke ta ansvar for å bearbeide det, vi er ikke terapeuter, vi er medmennesker.)
Your answer
Hvilken sang er det som alltid påvirker deg? *
Your answer
Er du allergisk mot sminke? *
(Alle deltagere får kostymer og blir mest sannsynlig sminket i løpet av natten)
Hvis du svarte ja over, mot hva og i hvilken alvorlighetsgrad?
Your answer
Kontaktperson *
Til slutt trenger vi en kontaktperson som ikke er deg, noen vi kan ringe dersom det skulle oppstå noe uventet, og du vil få et nummer du kan gi til dine nærmeste så du kan nås dersom noe skjer i livet ditt mens du er uten mobil (ettersom vi kommer til å samle den inn). Vennligst fyll ut kontaktinfo til din nærmeste (Navn, Telefon)
Your answer
Hva er stjernetegnet ditt? *
Your answer
Har du snakket med/ vil du snakke med du med trær, elver og eller planter? *
Your answer
Taushetsplikt *
Vi informerer om at vi krever full taushetsplikt rundt forestillingen! Dette fordi vi vil at både deltagerne og skuespillerne skal følge seg trygge på at det som sies og skjer på Vake ikke er noe man snakker om til utenforstående i ettertid. På den måten kan også du være trygg på at dersom du forteller noe personlig, så kommer ikke de andre som er tilstede til å gjenfortelle dette utenfor opplevelsen. Godtar du dette?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Black Box Teater AS. Report Abuse - Terms of Service