Ilmoittautuminen Improvisaatioteatterin peruskurssille 2017 (varasija)
Improvisaatioteatteri Uniikki Unikorni järjestää Oulussa syksyllä Improvisaatioteatterin peruskurssin.

Improvisaatioteatteri on iloista yhdessä tekemistä, jossa mielikuvitus saa lentää ja mokia ei tarvitse pelätä. Se kehittää rohkeutta, luovuutta sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Kurssilla tutustutaan improvisaatioteatteriin tekemällä erilaisia teatteriharjoituksia ja pieniä improvisoituja kohtauksia. Kurssilla käsitellään improvisaatioteatterin perusperiaatteita, kuten kuuntelemista, hyväksymistä, vaikuttumista, hahmonrakennusta, statusilmaisua ja tarinankerrontaa. Lisäksi kurssilaiset johdatetaan kohtausten aloittamiseen sekä kohtausten rakentamiseen.

Kurssin vetävät improvisaatioteatteri Uniikki Unikornin Anne, Antti ja Teemu. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa teatteri- tai improvisaatiokokemusta, mutta kurssi tarjoaa työkaluja myös jo improvisaatioteatteria tehneille. Ikäraja on 16 vuotta.

AIKA: Sunnuntaisin 8.10. - 19.11.2017 klo 18 - 20:30 (ei syyslomaviikolla 43)
PAIKKA: Tanssisali 1, Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu
HINTA: 39 e / 30 e (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)

Kurssille mahtuu mukaan 16 ensimmäistä. KURSSI ON TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua varasijalle täyttämällä tämän lomakkeen. Otamme sinuun yhteyttä, jos kurssille vapautuu paikkoja.

Email address *
Etu- ja sukunimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Osoite *
Your answer
Kuulutko alennusryhmään? *
Kurssin maksaminen
Jos olet jo ilmoittautunut kurssille, niin maksutiedot on lähetetty sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä. Jos olet varasijalla ja saat paikan, lähetämme sinulle maksutiedot erikseen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service