Baixes activitats de l'AFA

Aquest formulari serveix per tramitar durant tot el curs escolar, qualsevol baixa de totes les activitats (EXCEPTE PISCINA) que estan promogudes i organitzades per l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Fedac Sant Andreu.


Abans d'omplir i enviar el formulari, tindrem en compte les següents consideracions:


En el cas que una família es vulgui donar de baixa en més d'una activitat, s'haurà d'omplir i enviar un formulari de baixa per cadascuna de les activitats.

Si el que la família vol és canviar d'activitat, primer s'haurà de donar de baixa de l'activitat que ja no li interessa, i posteriorment s'haurà de donar d'alta amb una nova inscripció en l'activitat escollida, sempre que hi hagi places disponibles a l'extraescolar que li interessi.

Només s'acceptaran baixes d'activitats tramitades per un adult, en cap cas s'acceptaran baixes realitzades per un alumne/a.

Les inscripcions s’entenen com a definitives per a tot el curs i no es retornarà les quotes pagades en cas de baixa de l’activitat.

Per tramitar la baixa de qualsevol activitat (EXCEPTE PISCINA) només es pot fer online, mitjançant aquest formulari.
Email address *
Normativa baixes Piscina

En el cas de l’extraescolar de piscina, segons la normativa del C. N. Sant Andreu, l’abonament a l’activitat només es pot tramitar pel curs escolar sencer, per tant NO S’ACCEPTARAN BAIXES PER AQUESTA EXTRAESCOLAR.
Baixes Preinscripcions (JUNY)

En el cas de les preinscripcions que es realitzen al juny, i en les que es paga una bestreta que serveix per reservar plaça a l'activitat escollida pel proper curs, cal tenir en compte que si el nen/a es vol donar de baixa de l'extraescolar abans de començar l'activitat (setembre o octubre depèn de l'activitat), NO ES RETORNARÀ L'IMPORT D'AQUESTA BESTRETA.
Tramitació de baixes durant el curs

Si ja esteu realitzant l'activitat però us voleu donar de baixa, es pot fer FINS EL DIA 20 DEL MES CORRENT I SERÀ EFECTIVA PEL MES SEGÜENT, si la baixa es a partir del dia 21 es cobrarà el 100% de l’import de l’activitat del mes següent.

La baixa enviada mitjançant aquest formulari quedarà formalitzada en el moment en què es registri la sol·licitud, tenint en compte la data i hora que genera automàticament el nostre sistema online en el moment en que la família interessada envia el formulari.

Passant aquesta baixa a ser efectiva, sempre que es compleixin totes les consideracions exposades en aquest mateix formulari.
Instruccions baixes per Batukada Famíliar
Per tramitar la baixa d'aquesta activitat CAL POSAR LES DADES DE L' ADULT/S I DE L' ALUMNE/A (en el cas de germans/es nomès cal posar les dades del més gran).

Això és necessari perquè Fedac Sant Andreu utilitza per cobrar els rebuts, el mateix compte on realitza normalment la resta de cobraments de l'escola, per això cal posar també aquestes dades com a referència.
Abans d’omplir el formulari, cal recordar que es pot sol.licitar qualsevol baixa (menys piscina) fins al dia 20 del mes corrent i serà efectiva pel mes següent, si la baixa es a partir del dia 21 es cobrarà el 100% de l'import de l'activitat del mes següent.
Dades necessàries per tramitar la Sol.licitud
Activitat en què es demana la baixa *
Si us plau abans d'enviar verifica que l'activitat estigui correcte, Gràcies.
Nom del nen/a *
Cognoms del nen/a *
Curs escolar del nen/a *
IMPORTANT: Posar el curs actual. Recordem que si es la baixa de la Preinscripció (JUNY), no es retornarà la bestreta.
Correu electrònic *
Telèfon de contacte *
Nom adult que demana la baixa *
Cognoms adult que demana la baixa *
NIF adult que demana la baixa *
Indicar NIF nen/a major 14 anys o "No aplica" si menor 14 anys *
Política de Privacitat
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: AFA FEDAC SANT ANDREU
Finalitat: Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra web: http://www.afafedacsantandreu.cat/
En cas que no es marqui la següent casella no es podrà procedir per part de AFA FEDAC SANT ANDREU a la gestió de la seva sol·licitud *
Required
Instruccions per imprimir la baixa de l'activitat

Si vols imprimir la teva baixa de l'activitat, a la pantalla del teu navegador i ABANS DE FER CLIC A ENVIA, entra a opcions del navegador i fes clic a l'opció imprimir.
En cas que no es marqui la següent casella no es podrà procedir per part de AFA FEDAC SANT ANDREU a la gestió de la seva sol·licitud *
Required
I ja per acabar, no t'oblidis de FER CLIC A ENVIA.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy