Örnsköldsvik platsvarumärke
Vi har mycket att vara stolta över i Örnsköldsvik. Men för att attrahera omvärlden med det positiva Örnsköldsvik står för och på ett effektivt sätt, så behöver vi samlas runt en gemensam bild som vi tillsammans förmedlar till vår omvärld. På så sätt blir bilden av Örnsköldsviks attraktivitet kraftfullare och trovärdigare i ett konkurrensperspektiv.

För ett par år sedan gjordes därför ett omfattande varumärkesarbete där bland annat fokusgrupper inom föreningslivet, näringslivet och andra grupperingar medverkade i att ta fram en gemensam bild hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik. Utifrån denna har sedan en symbol, en verktygslåda och ett antal kanaler tagits fram som invånare, företagare, arbetsgivare m.fl. kan använda sig av.

Vi vill att fler upptäcker de verktyg och kanaler som finns och använder sig av dem. Vi vill nu ha din åsikt som arbetsgivare om verktygslådans innehåll, kanalerna och tips på förbättringar.

Om du inte besökt den skulle vi uppskatta om du tar dig några minuter och surfar runt för att reflektera över verktygslådan.

Platsvarumärkets verktygslåda: https://varumarket.ornskoldsvik.se/

Hade du besökt verktygslådan innan enkäten *
Vilka verktyg/kanaler har du sett om platsvarumärket Örnsköldsvik?
Använder ni som företag något i det som har tagits fram i platsvarumärket?
Ser du en möjlighet att ditt företag skulle kunna använda delar ur verktygslådan för er marknadsföring/rekrytering och på vilket sätt i så fall?
Your answer
Något övrigt att tillägga?
Your answer
Företag/Organisation *
Your answer
Namn och kontaktuppgifter
Vi vill gärna skicka en Örnsköldsvik-pin till dig som tack för att du svarat på enkäten. Fyll i ditt namn och adress så kommer den på posten.
Your answer
Tillsammans bygger vi varumärket Örnsköldsvik!
Tack för din medverkan,

Sven Alveryd Jennie Söderström
sven.alveryd@ornskoldsvik.se jennie.soderstrom@ornskoldsvik.se

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service