DIYsigner Workshop /// Cargonomia Edition
Dembinszky utca 32., VII., Budapest
2015.04.18., szombat (Sat), 10.00-14.00

Ajánlott adomány /// Recommended donation: 1500 Ft (HUF)
Az adomány összegével a Cargonomiát támogatjátok, hozzájárulva a bútorok anyagköltségeihez. /// The donation supports Cargonomia and covers material costs.

A helyek száma limitált! Ha túljelentkezés miatt lemaradsz a workshopról, ne csüggedj! Iratkozz fel és a Cargonomia keresni fog, ha szorgos kezekre lesz szükségük a nyitás előtti hetekben! /// The available places for the workshop are limited, but you can still fill the form and Cargonomia will call you, if there is a new opportunity to make your hands dirty!

///

Ismét kiterítünk néhány Open Design tervet a munkapadra, ezúttal egy különleges alkalomra készülve: A Cargonomia májusban megnyitja új helyét a VII. kerületi Dembinszky utcában. Most szombaton együtt készítjük el a Cyclonomia közösségi bringaműhely nyomán létrejött új, teherbiciklis központ bútorait. Az anyag adott: 30 darab kihívásokkal teli és előítéletekkel “terhelt” raklap. A design alapja ezúttal is egy külföldi stúdió letölthető bútorterve lesz: kipróbáljuk, fejlesztjük és visszajelzést küldünk a tervezőknek. A munkában egy profi asztalos lesz segítségünkre, aki veled is megosztja tudását!
Név / Name *
Email *
Szakterület / Szervezet // Profession / Organization
Szeretnél feliratkozni a Kultúrgorilla hírlevelére? / Would you like to subscribe to Kulturgorilla's newsletter? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy