15-02-2020. Conferència: “Pantalletes”: Dels territoris reals als vincles digitals"
A càrrec d'Albert Bover, psicòleg
Dissabte, 15 de febrer de 2020 a les 18.00 h
Lloc: Fundació Ecologia Emocional. Rocafort, 242 bis, planta baixa (Sala actes Ciemen). 08029 Barcelona
Activitat gratuïta
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Email *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Població *
Your answer
Ets Amic/ga de la Fundació Ecologia Emocional? *
Required
Si pertanys a una Organització Amiga de la Fundació, indica quina
Your answer
Com t'ha arribat la informació d'aquesta conferència? *
Tria una opció
Required
Clàusula de recollida de dades per a inscripcions
FUNDACIÓ ÀMBIT ECOLOGIA EMOCIONAL (en endavant, FUNDACIÓ), informa a l'interessat que les seves dades seran tractades per a la seva recollida, registre en els fitxers de FUNDACIÓ i utilització amb la finalitat de gestionar la inscripció de l'interessat i gestionar tantes obligacions sorgeixin de la present relació, així com la comptable, fiscal o administrativa.

Així mateix, s'informa a l'usuari que, en virtut del que estableix l'apartat 2 de l'article 21 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, en relació al que estableix en la lletra b de l'apartat 1 de l'article 6 del Reglament de Protecció de Dades de la Unió Europea, les seves dades seran tractades per a la seva recollida, registre en els fitxers de FUNDACIÓ i utilització amb la finalitat de gestió comercial (publicitat i prospecció comercial dels nostres serveis i productes).

S'informa a l'usuari que la base legal per al tractament de les seves dades de caràcter personal és derivada de la present relació contractual.

Les dades de caràcter personal seran conservades fins que hagin deixat de ser necessàries o pertinents per a la finalitat pel qual van ser recollides o registrades en els nostres fitxers. Posteriorment, les dades de caràcter personal que compleixin aquesta condició, seran cancel·lades, tret que hi hagi una norma de rang legal que habiliti la seva conservació. Cal destacar que les dades de caràcter personal han de ser cancel·lades quan l'usuari hagi exercit el dret de cancel·lació de les mateixes.

De la mateixa manera, s'informa a l'usuari que les dades que FUNDACIÓ hagi pogut recopilar i incloure en els fitxers esmentats podran cedir-se o comunicar-se a les empreses associades a FUNDACIÓ, amb les mateixes finalitats pel qual han estat recollides.

En qualsevol moment podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al seu tractament enviant una sol·licitud al Carrer Rocafort 242, Bis, Planta 3ª de la localitat de Barcelona (08029 - Barcelona), o mitjançant fundacio@ecologiaemocional.org indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES" i acompanyant fotocòpia del DNI o document acreditatiu.

L'usuari té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que es vulneren els drets anteriorment exposats en la present política de privacitat o si considera que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 i la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Acceptació clàusula de recollida de dades per a inscripcions *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundacio Ambit Ecologia Emocional. Report Abuse