Aanmelden abonnement op Dogzine, tweemaandelijks tijdschrift
Met dit formulier meldt u zich aan voor een abonnement op Dogzine.

Dogzine verschijnt in Nederland, Curacao (aangepaste distributie) en België voor een abonnementsprijs van 29,95 voor zes nummers (per jaar).

Uw email-adres *
Your answer
Let op:
Kies hieronder uw abonnement. Een abonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna – behoudens opzegging - automatisch verlengd, tenzij anders wordt vermeld in de aanbieding.
Ik kies voor het volgende abonnement: *
Opzeggen: Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, waarbij de abonnee uiterlijk een maand voor het verschijnen van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn Dogzine over deze opzegging moet berichten. Bij automatische verlenging wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Opzegging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk via administratie@dogzine.nl. U ontvangt bij opzegging een bevestiging van ons, zonder bevestiging is de opzegging nl. niet geverifieerd.
Voornaam of voorletters *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Straat *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
evt. toevoeging
Your answer
Postcode
Your answer
Plaats *
Your answer
Land *
Indien overige, welk land?
Your answer
Korting
Heeft u via een verwijzende persoon, advertentie of folder een kortingscode ontvangen, vul deze dan hieronder in. Contoleer dit, zonder code berekenen we u de normale abonnementsprijs.
Code
Your answer
Uw IBAN rekeningnummer
Your answer
Uw geeft toestemming voor automatische incasso vanaf bovenstaand rekeningnummer (anders ontvangt u vooraf een factuur per e-mail) *
Naam van de rekeninghouder zoals deze bij de bank bekend is
Your answer
Opmerkingen/vragen
Your answer
Algemene voorwaarden
Akkoord *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms