Vonken vangen
Voorinschrijvingen boek 75 jaar Scouts Lille-Poederlee
(Karel Taeymans, m.m.v. Raf Van Rooy)

We bieden de lezer 190 pagina's vol intrigerende episodes en anekdotes uit de lange geschiedenis van Scouts Lille-Poederlee, vanaf de stichting in 1945 tot vandaag - dit alles rijkelijk gekruid met een mix van interviews en gesprekken. Het boek verschijnt in een prachtige kleuruitgave met een harde kaft en luxueus leeslint. De publicatie ervan is mee mogelijk gemaakt door de royale steun van de Erfgoedcel Kempens Karakter.

Je kan hier inschrijven voor het boek tot en met 28 februari 2020. Je inschrijving is afgerond wanneer je €22,75 hebt overgeschreven naar rekeningnummer BE31 7512 0778 5255 met de mededeling “Vonken vangen naam+voornaam”. Je kan je exemplaar persoonlijk komen afhalen op ons feestweekend van 9 & 10 mei 2020 aan de scoutslokalen aan de Boskapel, 2275 Lille. De helft van de opbrengst gaat naar een scoutesk goed doel, nl. Open Kamp Kempen. Deze zijtak van Scouts en Gidsen Vlaanderen verzorgt "scoutskampen voor kinderen uit kansarme gezinnen, kinderen uit instellingen, asielzoekers, … die niet zijn aangesloten bij een jeugdbeweging."

Wie eventuele verdere vragen heeft, kan steeds terecht op het volgende adres: vzwscoutslillepoederlee@gmail.com.

(Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om de verkoop van het boek af te ronden en om je uit te nodigen voor ons feestweekend. Door het invullen van dit document ga je hiermee akkoord.)
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Email *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Ik bestel hierbij het boek "Vonken vangen", de eerste integrale geschiedenis van Scouts Lille-Poederlee. *
Ik wil mijn naam achteraan het boek laten intekenen: *
Eventuele bijkomende opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy