Név *
Your answer
Évfolyam *
Egyénileg vagy párban jelentkezel? *
Ha párban jelentkeztek, akkor a társad nevét írd az Egyéb (Other) mezőbe. Mindkettőtök töltse ki a jelentkezési lapot.
E-mail cím *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Iskola neve *
Your answer
Honnan hallottál a TechTáborról? *
Your answer
Miért szeretnél járni a TechTáborba? *
Kb egy bekezdést várunk, olyan kérdésrekről, hogy a miért vagy lelkes, miért érzed magad alkalmasnak a táborra, esetleg mit szeretnél tanulni belőle.
Your answer
Érdeklődés? *
Írj néhány témát, ami érdekel, korábban már elmélyedtél benne. Ezek informatikától független dolgok is lehetnek: pl. foci, madarászat, űrkutatás, ...
Your answer
Korábbi informatikai projekted/projektjeid? *
Mi volt a probléma, amit meg akartál oldani? Hogyan választottál technológiát? Hogyan oldottad meg a problémát? Egy projektről néhány mondatot, egy bekezdést írjál! Könnyen elképzelhető, hogy teljes saját projektet nem készítettél. Ebben az esetben is kíváncsiak vagyunk a munkádra. Bátran küldj nekünk olyan kódot, amit magad készítettél. Röviden írd le, hogy milyen feladatot és hogyan old meg.
Your answer
Korábbi projekted/projektjeid linkje *
Kérünk, hogy töltsd fel a kódodat github-ra, vagy google drive-ra. Amennyiben szükséges írj rövid leírást is a program működéséről. A feltöltött anyag linkjét add meg nekünk.
Your answer
Projektötlet a TechTáborra *
Gyűjtsd össze azokat az ötleteket, amelyeket szívesen megvalósítanál a tanévben. Több ötletet is írhatsz. Egy ötletről néhány mondatot írjál, amiből az ötlet lényege vázlatosan érthető lesz. Ha a pároddal közösen ötleteltek, elég az egyikőtök jelentkezési lapján beírni az ötleteket. Nem szükségszerűen ezen kell majd dolgoznod, de jó ha van valamilyen kiindulópont.
Your answer
Első foglalkozás (október 8., kedd) *
Írd meg, hogy megfelel-e az időpont. Ha nem felel meg, akkor írd meg az Egyéb mezőbe az elfoglaltság típusát (iskolai, családi program stb.)
Második alkalom (október 26-28.) *
Egy bentlakásos tábort szeretnénk szervezni, amennyiben megfelel számotokra az időpont. Írd meg, hogy megfelel-e az időpont. Ha nem felel meg, akkor írd meg az Egyéb mezőbe az elfoglaltság típusát (iskolai, családi program stb.)
Bármi egyéb megjegyzés, észrevétel?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service