ΓΕ6900 - Εγγραφές 2021
Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο μάθημα επιλογής "ΓΕ6900–Ανάλυση & Οπτικοποίηση Δεδομένων σε Υπολογιστικά Φύλλα" (Θ/Α), για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-22.

Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε προσεκτικά και με ακρίβεια τα στοιχεία που ζητούνται παρακάτω. Μετά την υποβολή της αίτησης, θα πρέπει να κλείσετε ένα ραντεβού (στην υπηρεσία Calendly), για να προσέλθετε στο γραφείο του διδάσκοντος και να υπογράψετε την αίτησή σας. Έτσι θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας για συμμετοχή στο μάθημα ΓΕ6900. Όλες οι απαιτούμενες ενέργειες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 22-9-2021 (14:00).

Η παρούσα ηλεκτρονική αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, και οποιαδήποτε ανακρίβεια κατά τη συμπλήρωσή της, θα έχει ως αποτέλεσμα την απόρριψή της.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν έχετε περάσει ακόμη το υποχρεωτικό μάθημα "ΓΕ1100–Τεχνολογίες & Εφαρμογές Πληροφορικής" (Θ/Α), να μη συμπληρώσετε την αίτηση, γιατί θα απορριφθεί.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων: 10-2-2021 (10:00).
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 15-9-2021 (14:00).

Μετά την υποβολή της αίτησής σας, θα λάβετε από την υπηρεσία Google Forms ένα πλήρες αντίγραφο των στοιχείων που συμπληρώσατε στην παρούσα ηλεκτρονική φόρμα, για το αρχείο σας.
Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιδρυματικού λογαριασμού Α.Π.Θ. (username@jour.auth.gr) για την παραλαβή του σχετικού αντιγράφου. Το μήνυμα με το αντίγραφο της αίτησής σας, δεν αποτελεί επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης της εγγραφής σας. Επίσης, η συμπλήρωση μη-ιδρυματικής διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αποτελεί προφανή αιτία απόρριψης της αίτησης.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy