Aanmelding Dag van Sport & Bewegen 2022
Koopzondag 24 april staat in het teken van sport en bewegen. Na twee jaar van afwezigheid is de themadag, voortgekomen uit de jaarlijkse Oranjeweek, weer terug op de evenementenkalender van Weert.

Punt Welzijn en BIZ Ondernemers, de samenwerking van binnenstadondernemers, presenteren tijdens de koopzondag van april de Dag van Sport & Bewegen. In samenwerking met diverse sportverenigingen uit Weert en omgeving wordt het centrum omgetoverd tot een waar sportspektakel. Op de pleinen worden velden uitgezet, wedstrijden gehouden en presentaties gegeven. Bezoekers krijgen de kans de diversiteit van het Weerter sportaanbod te ontdekken en maken kans op diverse sportieve prijzen.

Verenigingen uit de sport- en bewegingsbranche die willen deelnemen kunnen zich vanaf nu aanmelden via www.oranjeweekweert.nl. Deelname is volledig gratis en aanmelden is mogelijk tot en met 3 april.

---
De techniek van dit formulier wordt via Google geleverd. Als u via de browser ingelogd bent met een Google-account, ziet u dat direct hieronder. Deze info wordt niet verzameld. Het mailadres dat u bij de eerste vraag invult wordt verzameld om te kunnen communiceren over de Dag van Sport & Bewegen. U ontvangt op dit adres ook een automatische bevestiging van de door u opgegeven antwoorden.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Telefoonnummer *
Contactpersoon *
Organisatie *
ACTIVITEIT
Tijdens de Dag van Sport & Bewegen brengen we sporten samen. Samen presenteren we een attractief en divers programma. Hoe creatiever en ludieker de activiteiten van de deelnemers, hoe enthousiaster de bezoekersreactie van het Weerter centrum.
Omschrijf de door uw organisatie georganiseerde activiteit.
Afmetingen van uw activiteitenveld.
bijvoorbeeld: '10 x 5 meter vierkant' of '8 x 8 meter rond'
KRAAMPJE
Kramen hebben de afmeting van 200x80cm en zijn voorzien van een dakje. Bij iedere activiteit staat een kraampje. Kraampjes van deelnemers die geen activiteit hebben worden gebundeld bij de Sportmarkt.
Omschrijf de invulling van uw kraampje. *
VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN
Vragen en/of opmerkingen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy