Musikskole Tilmelding
Al tilmelding er bindende for hele skoleåret!

Holdundervisning/Band - 995 kr. halvårligt. Soloundervisning - 1990 kr. halvårligt. Holdundervisning er gratis, hvis man går i SFO eller Klub. Spirekor og Skolekor er gratis for alle.

Vælg hvilket fag du vil gå til i Musikskolen i skoleåret 2019-2020. Hvis du vil gå til mere end et soloinstrument, skal du udfylde 2 tilmeldingsblanketter.
Hold/Band/Samspil
Skal KUN udfyldes hvis du har valgt Band/samspil (3.- 9. årg.)
Solo-Instrument (2. - 9. årg.)
Begynderelever der ønsker at spille et solo-instrument, kommer på et hold med andre begynderelever (gælder ikke violin). Yngre elever med særligt talent eller interesse kan efter aftale starte tidligere end 2. årg.
Solosang (4. - 9. årg.)
Vi anbefaler at 1. - 3. årgang starter til spirekor. Elever med særligt talent kan efter aftale starte før 4. klasse.
Skolekor og Spirekor
Bemærkninger:
Hvor mange år har du spillet solo?
Your answer
Hvor mange år har du spillet i band?
Your answer
Hvilken underviser har haft tidligere?
Your answer
Andre bemærkninger:
Your answer
Om Dig:
Elevens navn *
Your answer
Elevens klasse i skoleåret 2019/2020 *
Mobil nr. *
Your answer
Email *
Your answer
Betingelser:
Persondata & samtykke: Sorø Privatskole behandler forskellige personoplysninger om elever og forældre, mens de går på skolen, herunder når du udfylder denne indmeldelsesblanket. Alle forældremyndighedsindehavere har givet samtykke til dette, da eleverne startede på skolen. Skolens behandling overholder persondataforordningen og den til en hver tid gældende danske persondatalovgivning. læs mere om skolens persondatapolitik på skolens hjemmeside.

Betaling: Beløbet opkræves sammen med skolepengene i oktober og februar, og refunderes ikke ved udmeldelse. Andre betalingsterminer aftales med regnskabskontoret.

Tilmelding og betalinger bindende for hele sæsonen - hele året!

Musikskolen følger skolens ferier.

Sæsonstart: mandag den 19. august 2019, sæsonslut: fredag 19. juni 2020

Musikskolen kører 30 undervisningsgange i løbet af året. Hvis skolen aflyser søges erstatningsundervisning afholdt - fx i fordybelsesugerne. Undervisningen kan sammenlægges i enkelte uger, for at kunne lave et koncentreret forløb op til en koncert eller lign.

Instrument: Eleven skal selv anskaffe instrument. Skolen har ikke mulighed for at stille det instrument til rådighed, som skal bruges, når der skal øves derhjemme. Men vi er gerne behjælpelig med rådgivning om køb eller evt. leje af instrument.

Undervisningen:
Hjemmearbejde er en vigtig del af undervisningen. Det betyder, at du får noget for, som du skal øve dig på hver dag, for at være velforberedt til næste gang. Du skal møde op til undervisningen - også selvom du har været syg/ikke har fået øvet dig nok. Hvis du virkelig ikke kan komme, er det vigtigt, at du melder afbud. Når vi har koncerter viser du elever og forældre, hvad du har lært i undervisningen.

Undervisningstid:
Hold: Karusel har 40 minutter pr. uge, samspil/band har tid alt efter holdstørrelse.
Soloinstrument og solosang har minimum 20 minutter pr. uge.
Skolekor/Spirekor har minimum 45 minutter pr. uge.*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service