Ansökan Sveriges eHälsokommun 2020
För att ansöka skall kommunen beskriva sitt eHälso- och digitaliseringsarbete genom 44 kryssfrågor och en beskrivning i fri text. Stor vikt läggs vid den fria beskrivningen. Sista ansökningsdag är den 30 mars.

Första steget – besvara kryssfrågorna
Markera hur långt kommunen kommit i sitt eHälsoarbete genom att kryssa för siffran 0, 1, 2, 3 eller 4 för var och en av de 44 frågorna. Frågorna är uppdelade i områdena Ledning, Infrastruktur, Kompetens och Användning och berör såväl det övergripande arbetet i kommunerna, som arbetet i de olika omsorgsverksamheterna.

0. Ej planerad
1. Planerad
2. Påbörjad
3. Nästan där
4. Uppnådd

Andra steget – beskriv kommunens eHälsoarbete

Beskriv i text hur kommunen arbetar med digitalisering och e-hälsa kopplat till Ledning, Infrastruktur, Kompetens och Användning. Hur främjar ni en god och jämlik hälsa, självständighet och delaktighet hos patient/brukare/invånare? Vilka nyttor har uppnåtts för individer, medarbetare och verksamhet? Hur skapar man en organisation som tar tillvara nya innovationsmöjligheter? Lyft gärna fram exempel på hur nya arbetssätt med stöd av digitala lösningar kommer förändra/har förändrat verksamheten.

Kommunens fria text skall vägledas av de frågeställningar som anges i respektive ingress nedan och får totalt vara på högst 12 000 tecken. Tänk på att så mycket som möjligt peka på uppnådda resultat.

Det är möjligt att påbörja formuläret, pausa, och fortsätta fylla i vid ett senare tillfälle. Notera dock att du måste ha fönstret öppet – informationen du har fyllt i sparas inte, och du kan därmed inte stänga ner fönstret om du vill fortsätta vid ett senare tillfälle.
Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Kommun *
Your answer
*
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy