Jelentkezés a Szent II. János Pál Iskolaközpontba
Kedves Szülők!

Az alábbi adatlapot akkor töltsék ki, ha szeretnék, hogy gyermekük a Szent II. János Pál Iskolaközpontba felvételizzen. A megadott információk iskolaközpontunk adatbázisába kerülnek, melyet csak a felvételi jelentkezéshez és a felvételi eljárással kapcsolatos kapcsolattartáshoz használunk.

Ne felejtsék el kitölteni a Családi kérdőívet sem, melynek leadásával válik teljessé jelentkezésük.


Adatkezelési tájékoztató

A Szent II. János Pál Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium (székhely: 1116 Budapest, Mezőkövesd u. 10. „Iskolaközpont”) jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli a www.janospal.hu honlapon keresztül történő felvételi eljáráshoz kapcsolt adatlapon és kérdőíven megadott személyes adatokat.
A személyes adatokat az Iskolaközpont a felvételi eljáráshoz kapcsolódóan kezeli. A megadott személyes adatokat nem adja át más külső személy részére. Az érintett személyes adatait a felvételi eljáráshoz kapcsolódóan a jogviszony létrejöttét követően a jogviszony megszűnéséig kezeli. Amennyiben nem keletkezik jogviszony, a felvételi eljárás megszűnését követő 10 munkanapig kezeli.
Ön jogosult hozzáférni személyes adataihoz, továbbá jogosult személyes adatai helyesbítését vagy törlését kérni, illetve élhet az adatkezelés korlátozásához és adathordozósághoz való jogával. A személyes adataival kapcsolatos jogát az Iskolaközpont adatvédelmi tisztviselője részére küldött email útján vagy postai levélben gyakorolhatja.
A személyes adatai megsértésével kapcsolatban kapcsolatba léphet az Iskolaközpont adatvédelmi tisztviselőjével, panasszal élhet a nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy bírósághoz fordulhat.
Adatvédelmi tisztviselő: Fesztóry Zsuzsanna iskolatitkár (adatvedelem@janospal.hu)


Köszönjük bizalmukat!

Jelentkező adatai
Jelentkező neve *
Your answer
Évfolyam, amire jelentkezik *
Mikortól kíván iskolánk diákja lenni? *
Tanult-e már angolul? *
Szakirány (csak középiskolásoknak)
6 évfolyamos gimnáziumi képzésben fél csoport emelt óraszámú történelem, illetve fél csoport emelt óraszámú matematika oktatással indul.
Kérjük, rangsorolja, melyik csoportba szeretne kerülni gyermeke.
1
2
Történelem emelt óraszám
Matematika emelt óraszám
Születési hely *
Your answer
Születési idő (hónap) *
Születési idő (év) *
Születési idő (nap) *
Oktatási azonosító száma vagy jelige: *
Your answer
Állampolgársága *
Anyanyelve *
Utolsó iskolájának/óvodájának neve *
Your answer
Utolsó iskolájának/óvodájának címe *
Your answer
Vallás *
Jár-e iskolánkba testvére? *
óvoda, iskola
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service