Bli fadder!
Email address *
Ditt namn: *
För- och efternamn.
Your answer
Välj belopp: *
Vem vill du faddra? *
Om det är för svårt att bestämma så kan du ta alternativet att vi väljer åt dig.
Använder du Facebook? *
Alla fadderrapporter publiceras i vår facebookgrupp för faddrar. (Vi behöver skicka inbjudan till den mejladress som du har kopplad till din Facebook. Se https://www.facebook.com/settings) Till de som inte använder Facebook skickar vi rapporterna via mejl.
Eventuella kommentarer:
Your answer
Autogiromedgivande *
Om du redan har ett aktivt autogiromedgivande hos oss ska du inte lämna ett nytt. Kontakta oss om du är osäker. För dig som ska lämna ett autogiromedgivande finns två alternativ: 1. Du kan logga in på din internetbank och skapa ett autogiromedgivande. I fältet där du söker på Mottagarnamn, skriv Gotlands Djurfristad. I fältet för Betalarnummer anger du ditt personnummer. 2. Du kan fylla i följande formulär och skriva under med din e-legitimation: https://www.mvh.bgonline.se/Public.Web/Templates/MandateApplications/FillInMandateApplication.aspx?formRef=dc0fa2e7-eeab-4214-a18a-788137a487de Beloppet dras löpande på följande sätt: - Per månad: den 27:e i varje månad. - Per år: den 27:e varje år i den månad då fadderskapet startade. Kontakta oss närsomhelst om du t.ex vill ändra belopp eller avsluta. Vänligen anteckna/kopiera den information du behöver.
Required
Leverans *
Vi kommer att mejla fadderbeviset till dig inom en vecka efter mottaget autogiromedgivande. Till dig som angett att du använder Facebook kommer vi då även att mejla en inbjudan att gå med i vår grupp för faddrar.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service