Апликација за учество на обука за младински работници
Обуката за младински работници ќе се одржи во периодот од 06 - 09 февруари 2019 година, во Струга.

Личните податоци и податоците за контакт (телефон и е-маил) ќе се користат исклучиво за потребите за селекција и организирање на Обуката за Обучувачи за младински работници.

Доколку имате проблеми со пополнувањето на оваа форма Ве молиме контактирајте не на aplikacija@sega.org.mk или 048 429 390.

ПОДАТОЦИ ЗА АПЛИКАНТОТ
Име *
Your answer
Презиме *
Your answer
Телефон *
Your answer
Е-маил *
Your answer
Град *
Your answer
ПОДАТОЦИ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈАТА
Име на организација *
Your answer
Краток опис на организација (мисија, целни групи...) *
Your answer
Застапник на организацијата
(Име и презиме)
Your answer
Контакт телефон на застапникот *
Your answer
Контакт е-маил на застапникот *
Your answer
ИСКУСТВО И МОТИВАЦИЈА
Дали имаш искуство во активности со младинска работа? Ако да тогаш наведи примери за тоа. *
Your answer
Што те мотивираше за да се пријавиш на оваа обука? *
Your answer
Како очекуваш да ги примениш стекнатите знаења од оваа обука во твојата работа? *
Your answer
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ
Овде наведи се што сметаш дека треба дополнително да споделиш со нас? (на пример во однос на алергии, посебен режим на исхрана, посебни потреби, и сл.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Коалиција СЕГА. Report Abuse - Terms of Service