Aanmelding Schildwolde 14 april
Aanmeldingsformulier Pelgrimswandeling 14 april Schildwolde zondagmiddag van 14.00 - 17.00 uur. Met start en finish parkeerplaats) Parkeerplaats Dannemeerweg Schildwolde.
De kosten bedragen € 3,- p.p. waarvan €1,- bestemd is voor de te bezoeken kerk van Schildwolde. U kunt uw bijdrage contant voldoen bij de start van de wandeling.
Vanaf 2019 kunt ook donateur worden voor € 20,- per jaar en dan steunt u ons als stichting (belastingaftrekbaar omdat we een ANBI status hebben) en gaat u gratis mee met alle 7 wandelingen per jaar. U kunt dit ook contant aan het begin van de wandeling voldoen of meld u online aan via de website, Na betaling ontvangt u een donateurspas via de post.
Mocht u later toch blijken verhinderd te zijn dan kunt u zich alsnog weer afmelden met een speciaal afmeldingsformulier op de website www.spig.nl onder het aanmeldformulier van deze pelgrimswandeling.
Email address *
Naam *
Your answer
Aantal Deelnemers *
Required
Toestemming gegevensregistratie *
Required
Privacy
Uw gegevens: naam en email, worden uitsluitend gebruikt voor aanmelding van deze pelgrimswandeling en worden opgeslagen in the cloud. Uiterlijk 1 week na de pelgrimswandeling worden ze verwijderd. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt en u ontvangt ook geen mailings van ons. Uw gegevens worden alleen gebruikt om het aantal deelnemers bij te houden en u vooraf eventueel te informeren bij: een onvoorziene wijziging van de pelgrimswandeling of het afgelasten van de pelgrimswandeling bij gevaarlijk weer of persoonlijke omstandigheden van de gidsen. Voor informatie over privacy zie onze privacyverklaring onder Menu-Onderdeel "Over ons" submenu "Privacyverklaring".
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.