Socis CLUB ORIENTACIÓ CATALUNYA 2022
Per l'any 2022 la quota de soci s'estableix a 12,01€ i es vàlida per l'any natural (de gener a desembre). Els menors de 18 anys no paguen quota de club si un dels seus pares ja és soci. Fes l'ingrès dels 12€  al compte de la caixa 2100 3011 30 2200310986 posant clarament a quin soci correspon la quota pagada. Si tens algun dubte pots preguntar-ho a  "nous_socis@clubcoc.cat".

Fins aviat!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
NOU SOCI *
Nº LLICÈNCIA (si en tens)
PRA48548
PRIMER COGNOM
SEGON COGNOM
NOM *
DATA DE NAIXEMENT *
(dd/mm/aaaa)
DNI
Si els nens no en tens deixa-ho en blanc
NUMERO DE TELEFON DE CASA
NUMERO DE TELEFON MÒBIL
ADREÇA
CODI POSTAL
CIUTAT
E-MAIL *
Nº SPORTIDENT (si en tens)
Xip necessari per a les curses amb cronometratge electrònic.
TALLA SAMARRETA (Orientatiu)
TALLA PANTALONS (Orientatiu)
CAT SALUT
Per a categories de promoció
Gràcies per omplir el formulari.
Escriu en aquest requadre com et vols federar (FCOC, FEDO, Categoria, Raids, etc...). Si tens dubtes posa't en contacte amb nous_socis@clubcoc.cat. Si vols fer alguna observació també ho pots escriure en el requadre. Fes l'ingrès dels 12€ corresponents al compte de la caixa ES61 2100 3011 3022 0031 0986  posant clarament a quin soci correspon la quota pagada.
Protecció de dades
AVÍS LEGAL I PROTECCIÓ DE DADES El lloc web del Club Oreintació Catalunya garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat del Club Orientació Catalunya, creada per facilitar als participants la tramitació de la seva inscripció.   En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva del Club Orientació Catalunya enviant un e-mail a: nous_socis@clubcoc.cat
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.