Socis CLUB ORIENTACIÓ CATALUNYA 2017
Per l'any 2017 la quota de soci s'estableix a 12€ i es vàlida per l'any natural (de gener a desembre). Els menors de 18 anys no paguen quota de club si un dels seus pares ja és soci. Fes l'ingrès dels 12€ al compte de la caixa 2100 3011 30 2200310986 posant clarament a quin soci correspon la quota pagada. Si tens algun dubte pots preguntar-ho a "nous_socis@clubcoc.cat".

Fins aviat!

NOU SOCI *
Nº LLICÈNCIA (si en tens)
PRA48548
Your answer
PRIMER COGNOM
Your answer
SEGON COGNOM
Your answer
NOM *
Your answer
DATA DE NAIXEMENT *
(dd/mm/aaaa)
Your answer
DNI
Si els nens no en tens deixa-ho en blanc
Your answer
NUMERO DE TELEFON DE CASA
Your answer
NUMERO DE TELEFON MÒBIL
Your answer
ADREÇA
Your answer
CODI POSTAL
Your answer
CIUTAT
Your answer
E-MAIL *
Your answer
Nº SPORTIDENT (si en tens)
Xip necessari per a les curses amb cronometratge electrònic.
Your answer
TALLA SAMARRETA (Orientatiu)
TALLA PANTALONS (Orientatiu)
CAT SALUT
Per a categories de promoció
Your answer
Gràcies per omplir el formulari.
Escriu en aquest requadre com et vols federar (FCOC, FEDO, Categoria, Raids, etc...). Si tens dubtes posa't en contacte amb nous_socis@clubcoc.cat. Si vols fer alguna observació també ho pots escriure en el requadre. Fes l'ingrès dels 12€ corresponents al compte de la caixa 2100 3011 30 2200310986 posant clarament a quin soci correspon la quota pagada.
Your answer
Protecció de dades
AVÍS LEGAL I PROTECCIÓ DE DADES El lloc web del Club Oreintació Catalunya garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat del Club Orientació Catalunya, creada per facilitar als participants la tramitació de la seva inscripció. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva del Club Orientació Catalunya enviant un e-mail a: nous_socis@clubcoc.cat
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms