Prijava za grupu za prevladavanje socijalne anksioznosti
VAŽNO: zbog epidemije Covid19 bolesti Grupni tretman za prevladavanje socijalne anksioznosti neće se održavati do daljnjega.

Psihološko savjetovalište SSC-a organizira besplatni grupni Kognitivno bihevioralni tretman s ciljem poučavanja sudionika kako se nositi s anksioznosti i poboljšavanja svakodnevnog funkcioniranja (smanjivanja broja situacija koje izbjegavaju).

Grupni tretman sastoji se od 8 dvosatnih susreta, pri čemu se grupa sastaje jednom tjedno. Nekoliko mjeseci nakon završetka tretmana, održava se još jedan zajednički susret praćenja. Točan termin održavanja definira se nakon formiranja grupe jer se prilagođava rasporedu uključenih studenata. Susreti se održavaju u prostorijama SSC-a (zgrada Građevinskog fakulteta na Kampusu na Trsatu). Voditeljice su kognitivno-bihevioralne terapeutkinje s višegodišnjim iskustvom u radu sa studentima.

Prije uključivanja u rad grupe, zainteresirani studenti moraju doći na jedan individualni razgovor s jednom od voditeljica. Cilj ovog razgovora je da voditeljice prikupe podatke o problemu i daju potencijalnim članovima detaljnije informacije o radu grupe kako bi zajedno odlučili je li ovaj oblik tretmana prikladan za njihov problem.

Grupa započinje s radom nakon što se prikupi dovoljan broj zainteresiranih studenata, odnosno minimalno 8.

Za dodatne informacije nazovite 051/265-841

Ako smatrate da imate problem socijalne anksioznosti i zainteresirani ste za uključivanje u rad grupe, ispunite ovu prijavnicu.

Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti podatka te ostalim relevantnim propisima i internim aktima Sveučilišta u Rijeci, u svrhu evidencije prijavitelja za grupno savjetovanje. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja grupnog savjetovanja.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime: *
Fakultet/odjel: *
Smjer: *
Godina studija: *
Mobitel ili drugi kontakt broj: *
E-mail adresa: *
Napomene/komentari/pitanja:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy