ΟΙ Τ.Π.Ε ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΗ
Αγαπητέ συνάδελφε/ ισσα

Η παρούσα έρευνα εκπονείται στα πλαίσια της διδακτορικής μου διατριβής, που αποσκοπεί στη βαθύτερη διερεύνηση της παιδαγωγικής χρήσης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Ελληνική Εκπαίδευση.
Aπευθύνεται σε δασκάλους των τάξεων και στους καθηγητές ξένων γλωσών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και σε φιλολόγους μαθηματικούς φυσικούς και καθηγητές ξένων γλωσών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Το ερωτηματολόγιο αυτό αποτελεί ένα από τα «εργαλεία» της έρευνας και αποσκοπεί να καταγράψει τις αιτιώδεις σχέσεις που καθορίζουν τον τρόπο, το επίπεδο και τις μορφές ένταξης και χρήσης των Τ.Π.Ε στην εκπαίδευση, με στόχο την εξαγωγή συμπερασμάτων και τη διατύπωση προτάσεων.
Η συμμετοχή σου στην έρευνα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, καθώς χωρίς αυτήν η διεξαγωγή της είναι αδύνατη. Εξυπακούεται ότι η ανωνυμία των συμμετεχόντων είναι απόλυτα εξασφαλισμένη, καθώς δεν απαιτείται δήλωση κάποιων προσωπικών σου στοιχείων και τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά μόνον για ερευνητικούς σκοπούς.
Παρακαλώ οι απαντήσεις που θα δώσεις να είναι ειλικρινείς και αληθινές, καθώς δεν υπάρχουν λάθος ή σωστές επιλογές στο ερωτηματολόγιο. Η αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για την κατανόηση των θέσεων μας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην τάξη.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώνεις για τη συμπλήρωση του παρόντος ερωτηματολογίου
Με εκτίμηση Γαλανός Δημήτρης
ΤΟΜΕΑΣ Α΄
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΦΥΛΛΟ *
ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ *
Β/θμια 1 = Γυμνάσιο, Β/θμια 2 = Λύκειο
ΗΛΙΚΙΑ *
ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ *
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ *
Required
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΙΣ Τ.Π.Ε *
Required
Άλλο
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ *
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΩ
Συμπληρώνεται μόνον από τους εκπαιδευτικούς της Β/θμιας εκπαίδευσης και τους καθηγητές Ξένων γλωσών της Πρωτοβάθμιας..
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy