Freerunning 2022 - Naschoolse activiteit
De naschoolse activiteit is speciaal bedoeld voor basisschool leerlingen en wij brengen deze naar de gymzaal bij u in de wijk! Bekijk de video om kennis te maken met ons concept en krijg een goed beeld van wat wij als organisatie te bieden hebben voor uw kind!

Kijk gauw of er een lesmoment beschikbaar is bij u in de buurt en vul uw contactgegevens in. Wij vragen deze gegevens op zodat wij u persoonlijk een bevestiging kunnen opsturen met daarin het verzoek tot betaling voor de lessenreeks. Gelieve het hele formulier in te vullen en zelf even op fouten te corrigeren of na te lopen!

De inschrijving voor uw kind is voor de rest van het seizoen: vanaf de inschrijfdatum tot aan de volgende school vakantie (of wanneer dit anders is aangegeven). Het bedrag wordt op basis van uw inschrijfdatum berekend: informatie over betaling ontvangt u in de bevestigingsmail die direct na aanmelding aan u wordt verzonden. Tussentijdig in een seizoen instappen is mogelijk. Het totaal bedrag van de betaling wordt op basis van de inschrijfdatum berekend. Tarieven vind u op onze website https://themovementacademy.nl/diensten/freerunning/naschoolse-activiteit/lestijden-tarieven/. Als u contact zoekt met ons kunt u mailen naar info@themovementacademy.nl.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
The Movement Academy - Freerunning voor kinderen
Naam kind *
Ik wil mijn kind inschrijven voor het seizoen
Is een seizoen al bezig? Geen probleem, u kunt uw kind alsnog inschrijven. De contributie wordt afgestemd op de inschrijfperiode. Tijdens schoolvakanties vind er geen les plaats!
Clear selection
Ik ga akkoord met de betaling voor de resterende lessen in het door mij gekozen seizoen (€9,- per les)
U kunt ook betalen in termijnen, in de bevestigingsmail ontvangt u hierover meer informatie!
Clear selection
Mijn kind wil les volgen op (locaties Leidsche Rijn):
Clear selection
Mijn kind wil les volgen op (locaties Oog in Al):
Clear selection
Telefoonnummer verzorger *
Ik heb een U-Pas en ik wil graag gebruik maken van een korting op de contributie
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy