Försoning - intriganmälan
Detta är intriganmälan för KiRs sommarlajv Försoning. För att få intriger ska denna vara ifylld senast den 1:a maj. Observera att du också måste fylla i del 1 för att vara anmäld till lajvet.

Hemsida med mer information: www.kampeniringen.se
Anmälan del 1: https://goo.gl/forms/KfDxfLgET9WI7TEN2

Email address *
Spelarens namn *
Your answer
Rollens namn *
Your answer
Ätt *
Your answer
Trosuppfattning *
Rollens sysselsättning *
Your answer
Eventuell titel
Exempelvis hövding, lagkunnig, herse, et cetera. Om titeln används i flera sammanhang, specificera gärna. Exempelvis om rollen är flockherse eller hirdherse och i vilken hird, vilket område rollen är hövding över och så vidare.
Your answer
Rollens personlighet *
Beskriv med några nyckelord eller sammanhängande text ungefär hur rollen tänker och agerar. Är denne tålmodig? Feg? Dumdristig? Lojal? Försök tänka både på positiva och negativa drag.
Your answer
Rollens bakgrund *
Beskriv kort rollens bakgrund. Fokusera på det som är relevant att bygga spel på. Hur många kusiner rollen vuxit upp med är antagligen irrelevant, men däremot kan det vara bra att veta om rollen rest runt, om denne gjort något särskilt, vilket samhällsskikt och dylikt.
Your answer
Rollens nuvarande boende *
Var och eventuellt med vem bor rollen nu? Bor den på flera platser? Vilken hemvist har den? Hänger den ofta på en viss plats?
Your answer
Personer av vikt för rollen *
Här kan du lista andra personer som är viktiga för din roll. Skriv om det är en positiv eller negativ relation samt annat som kan vara bra att veta.
Your answer
Intrigförslag
Har du något du gärna får spel på? Några idéer på intriger att spinna vidare på? Skriv också om det är något du inte vill ha spel på.
Your answer
Övrigt
Är där något annat du vill delge oss?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service