Ilmoittautuminen Hankeklubi-tapaamiseen, to 17.3.2022 klo 17.00-18.30
Tervetuloa mukaan Lapin toiseen Hankeklubi-tapaamiseen! Hankeklubi on tarkoitettu kaikille maaseuturahaston yleishyödyllisten hankkeiden toteuttajille ympäri Lapin. Mukaan ovat tervetulleita niin Leader- kuin ELY-rahoitteisten hankkeiden toteuttajat. Tapaaminen pidetään Teams-alustalla.

Toisen tapaamisen teema on yhdistykset työnantajina. Klubitapaaminen aloitetaan tällä kertaa suoraan avauspuheenvuorolla Jokos-hankkeesta. Jokos-hankkeen (ESR) päämääränä on lisätä työtä ja hyvinvointia Rovaniemen kylissä ja yhteisöissä vahvistamalla maaseutualueiden kyläyhdistysten ja muiden toimijoiden elinvoimaa sekä kykyä työllistää. Avauspuheenvuoron pitää Jokos-hankkeen projektipäällikkö Liisa Väänänen. 

Keräämme tällä kertaa osallistujien tiedot Flinga-alustalle esittelykierroksen sijaan - näin säästämme alusta hieman aikaa. Johanna Asiala esittelee taulua tapaamisen alussa. Voit käydä jättämässä omat tietosi tänne: https://flinga.fi/s/FCW7P77.

Puhuja/puhujat vahvistuvat myöhemmin. Avauspuheenvuoron jälkeen on luvassa avointa keskustelua teeman ympärillä. Paikalla on myös asiantuntijoita vastaamassa hankkeiden kysymyksiin.  

Tule mukaan jakamaan kokemuksiasi ja kysymään neuvoja muilta hanketoteuttajilta sekä asiantuntijoilta! Tapaamisen lopussa voi ehdottaa tulevien tapaamisten teemoja.

Lisätietoa Hankeklubista ja Teams-alustasta: Johanna Asiala, johanna.asiala@outokaira.fi, 040 1960 607.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etu- ja sukunimi *
Organisaatio/yhdistys/kylä, jota edustat *
Sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään: *
Hanke, jota edustajat
Minut saa lisätä Lapin keinon sähköpostilistalle: *
Lapin keinon sähköpostilistalla saat ajankohtaista tietoa hankkeen toteuttamiseen liittyvistä asioista kuten erilaisista koulutuksista, infotilaisuuksista, hanketuista ja niin edelleen. Voit aina halutessasi poistua postituslistalta. Tietosuojaselosteen saa Leader Outokaira tuottamhan ry:ltä. Lisätietoja: johanna.asiala@outokaira.fi.
Required
Etukäteiskysymyksiä muille hanketoteuttajille tai aiheita, joita haluaisit käsiteltävän tilaisuuden aikana?
Tule mukaan verkostoitumaan!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy