Inscriere Scoala de Patinaj EduSport
Septembrie 2019- Iunie 2020
Sign in to Google to save your progress. Learn more
CONSIMTAMANT cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice
Disclaimer: In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs, nu vom putea folosi informatiile furnizate de dvs pentru a inscrie copilul, drept urmare nu vom putea sa va contactam.
Va rugam sa accesati linkul urmator pentru a citi textul privind "Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice": https://scoaladepatinaj.com/protectia-datelor/ *
Required
Numele de familie *
Prenumele copilului *
Data nasterii copilului (luna/zi/an) *
Adresa de e-mail: *
Datele dvs. nu vor fi facute publice. Vor fi utilizate pentru o cat mai buna comunicare a informatiilor furnizate de Scoala de Patinaj.
Telefonul dvs: *
Datele dvs. nu vor fi facute publice. Vor fi utilizate pentru o cat mai buna comunicare a informatiilor furnizate de Scoala de Patinaj.
De unde ati aflat de cursurile oferite de Scoala de Patinaj *
Fiul/fiica dvs a mai participat la cursurile Scolii de Patinaj, la grupa: *
Required
Daca participati pentru prima oara la cursurile noastre, va rugam sa ne spuneti daca copilul dvs a mai patinat pana acum, iar in cazul in care stie sa patineze, va rugam sa ne precizati ce elemente stie sa realizeze: *
Pentru o mai buna gestionare a locurilor disponibile, va rugam sa ne precizati daca doriti ca fiul/fiica dvs sa participe: *
Required
Va rugam sa ne spuneti daca doriti ca fiul/fiica dvs sa devina membru A.C.S. EduSport si sa beneficieze de tarifele preferentiale expuse mai sus: *
Pentru a beneficia de facilitatile oferite membrilor, taxa de membru se va achita inainte de achizitionarea primului abonament.
Required
I. Inscrierea la cursurile Scolii de Patinaj EduSport
-> Inscrierea la cursuri se poate face doar online pe site-ul www.scoaladepatinaj.com.
-> Numarul locurilor este limitat pentru fiecare grupa in parte. Ocuparea locurilor vacante se va face in ordinea inscrierii la cursuri.
• La grupele de incepatori si intermediari, un instructor se va ocupa de un numar de 12-14 cursanti.
• La grupele de avansati, instructorul va decide numarul de copii selectati in aceste grupe, in functie de nivelul cursantilor (aprox 20 de copii/instructor).
• Selectia pentru grupa de avansati gold se va realiza din randul membrilor ACS EduSport, participanti la grupele “Avansati bronze” si “Avansati Silver”, in functie de nivelul de pregatire al acestora.
-> Grupa/ ora la care va fi incadrat cursantul, va fi comunicata dupa inscriere, urmand ca programarea finala a orei sa fie stabilita dupa prima ora de curs.
-> Avansarea copiilor de la o grupa la alta se va face de catre instructori doar in momentul in care cursantul va realiza corect elementele tehnice necesare pentru elementele lucrate la urmatoarea grupa.

In cazul in care, in momentul in care va inscrieti, nu mai sunt locuri vacante, veti fi trecuti pe o lista de asteptare. In momentul in care se elibereaza un loc veti fi anuntat printr-un email/sms.
II. Preturi
Va rugam sa accesati linkul urmator pentru preturile valabile in sezonul 2019-2020 https://scoaladepatinaj.com/preturi/
III. Program
Va rugam sa accesati linkul urmator pentru programul cursurilor in sezonul 2019-2020 https://scoaladepatinaj.com/program/
IV. Plata abonamentului si a serbarilor:
1. Plata abonamentului pentru primul modul (si a taxei de membru - daca se alege aceasta varianta) se va face doar dupa primirea mesajului de alocare a locului (prin mesaj tip sms). Plata se va face doar la patinoarul Cotroceni On Ice.

2. In cazul in care, la momentul in care v-ati inscris la curs, nu exista niciun loc disponibil, veti primi un mesaj (email/sms) pentru a ne confirma daca doriti sa fiti pastrat pe lista de asteptare.

3. . Abonamentele pentru modulele urmatoare se achita doar in zilele indicate in calendarul cursurilor, sambata si duminica, in intervalul 10.00-12.00. In cazul in care abonamentele nu sunt achitate in perioada respectiva, vom considera ca nu doriti sa mai continuati, locul este declarat din nou vacant, urmand sa inscriem urmatoarea persoana de pe lista. Regula se aplica atat pentru non-membri, cat si pentru membri.

4. Inscrierea si achitarea serbarilor pot avea conditii diferite, in functie de tematica si complexitatea evenimentului.
V. Regulament Scoala de Patinaj EduSport 2019-2020
Va rugam sa accesati linkul urmator pentru Regulamentul cursurilor in sezonul 2019-2020 https://scoaladepatinaj.com/regulament/
VI. Datele cursantului
Sunteti de acord cu Regulamentul prezentat mai sus? *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.