Informatie sessie Horizon 2020 voor beginners
Vind jij soms je weg niet in het Europese subsidie-aanbod? Kom dan op 20 december 2018 naar de infosessie ‘Horizon 2020 voor beginners’. VLEVA en NCP Flanders geven je daar een overzicht van alle Europese subsidiekanalen. En we zoomen in op het Horizon 2020 subsidieprogramma voor onderzoek en innovatie.

Helaas hebben we reeds het maximum aantal van participanten bereikt.
U kan zich wel op de wachtlijst registreren maar inschrijving is pas definitief als u van ons een confirmatiemail hebt ontvangen. Van zodra er een plaats beschikbaar is, zullen we u contacteren.

Vragen?
Contacteer VLEVA liaisonofficer Melanie De Caluwé (melanie.decaluwe@vleva.eu - 0484 74 55 96) of NCP Flanders (info@ncpflanders.be - 02 550 15 65).

Alle persoonsgegevens zullen verwerkt worden conform de bepalingen van de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De persoonsgegevens zullen alleen in het kader van de organisatie van dit evenement verwerkt worden door de organiserende instellingen, zodra deze gegevens niet meer nodig zijn voor de organisatie van evenementen zullen zij verwijderd worden. Geanonimiseerde persoonsgegevens kunnen overgemaakt worden aan de sprekers van het evenement en kunnen gebruikt worden voor rapportage-doeleinden van het evenement.

Bijkomende informatie kan u hier terugvinden:
https://www.ncpflanders.be/privacy-disclaimer - https://www.vleva.eu/nl/privacy-policy


Email address *
Voornaam *
Your answer
Familienaam *
Your answer
Organisatie *
Your answer
Departement *
Your answer
Postcode *
Your answer
Wat is uw rol/functie in de organisatie? *
Wenst u het volledige programma te volgen? *
Indien neen, duid hieronder aan welke onderdelen u wenst te volgen
Ik geef hierbij toestemming aan de organiserende instellingen van bovenstaand evenement om foto’s te maken gedurende het evenement en deze te verspreiden of te gebruiken in het kader van hun communicatiewerking
Ik geef hierbij toestemming aan de organiserende instellingen van bovenstaand evenement om mijn naam en functie te publiceren op de deelnemerslijst die verspreid zal worden onder de aanwezigen op het evenement
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service