SEP-hulpcommissie 2019
Elk jaar gaan Nederlandse studenten naar het buitenland en komen er internationale studenten naar Nederland met het Student Exchange Programme (SEP). De buitenlandse studenten lopen dan voor een periode van 2 weken tot 3 maanden stage in apotheken verspreid over heel Nederland in de maanden juni t/m augustus. In het weekend worden er voor deze studenten leuke dingen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een weekendje Den Haag of Amsterdam. Het volledige programma is nog niet geheel bekend, maar hier wordt door de SEP-werkgroep nog hard aan gewerkt.

Om de internationale studenten tijdens hun periode in Nederland te begeleiden, hebben wij jullie hulp hard nodig. Daarom zijn wij op zoek naar studenten die plaats willen nemen in de SEP-hulpcommissie. De SEP-hulpcommissie zal samen met de SEP-werkgroep de buitenlandse studenten begeleiden tijdens het sociale programma. Daarnaast zal er een social media platform komen (WhatsApp of Facebook) waarbij alle buitenlandse studenten in contact worden gebracht met de SEP-hulpcommissie en de SEP-werkgroep. Op deze manier kunnen de internationale studenten ook zelf contact zoeken om bijvoorbeeld samen te gaan eten.

Lijkt het jou leuk om in de zomer nieuwe contacten op te bouwen met studenten van over de hele wereld? Meld je dan aan voor de SEP-hulpcommissie!

N.B. Het is niet noodzakelijk om de hele zomer aanwezig te zijn, dus je kunt gerust ook je eigen vakantieplannen maken.

Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Studievereniging *
Woonplaats *
Your answer
Beschikbaarheid *
Your answer
*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service