Kummacon 2021 työvoimahaku
Oulussa tapahtuu taas kummia – tule sinäkin osaksi sitä! Seitsemättä vuotta järjestettävä kirjallisuus- ja populaarikulttuuritapahtuma Kummacon (22.-23.5.2021) etsii työvoimaa monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin.

Haemme tällä hetkellä VÄNKÄREITÄ eli tapahtumatalkoolaisia sekä VASTAAVIA, jotka muodostavat tapahtuman conitean eli pääsuunnittelutiimin. Vänkäreiden päivittäinen työpanos viikonloppuna on noin viisi tuntia, vastaavien työaika riippuu tehtävästä. Osa työtehtävistä toteutetaan pääosin ennen tapahtumaa, jotkut viikonlopun tehtävistä ovat kokopäiväisiä ja toiset osa-aikaisia, jolloin työskentely useammassa kuin yhdessä tehtävässä on mahdollista.

Tapahtuman talkoolaisille tarjotaan muonitus, tapahtuman T-paita (viimeistään 22.3. hakeneille), mahdollisuus myydä tavaroitaan Kumma Kirppiksellä ilman provisiota sekä kutsu tapahtuman loppukekkereihin. Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla on mahdollista liittyä conin järjestävän Studio Korppikela ry:n jäseniksi maksutta ja nauttia mahdollisista jäseneduista. Järjestämme talkoolaisille joulukuusta eteenpäin noin kuukausittain yhteisiä tutustumisiltoja esimerkiksi pelailun tai kahvittelun merkeissä. Järjestyksenvalvojiksi tapahtumaan hakeville uusille jv:eille tapahtuma tarjoaa 100 euron hyvityksen järjestyksenvalvojan peruskurssin suorittamiseen (lisätietoa sivulla 2).

Tapahtuman vastaaville järjestetään samat edut kuin talkoolaisille ja lisäksi myös oma virkistystilaisuus haun päätteeksi. Vastaavana osallistut suunnittelukokouksiin, pääset vaikuttamaan tapahtuman suuriin linjoihin ja erikoisalasi vastuuhenkilönä pystyt toteuttamaan omaa visiotasi toiveidesi mukaan.

Työaikataulu muotoillaan ohjelmahaun päättymisen jälkeen keväällä. Talkoolaisille tarjotaan täten mahdollisuus osallistua myös haluamiinsa ohjelmiin. Kannustamme talkoolaisiamme toteuttamaan tapahtumaan myös ohjelmaa itse ja työtunnit on aina mahdollista sopia ohjelmanjärjestämisen ympärille.

Vänkäreiden haku päättyy 25.4.2021 (sivu 2)

Vastaavien haku päättyy 19.1.2021 (sivu 3)

Tämän lomakkeen henkilötietoja käytetään tapahtuman talkoolaisten viestintään eikä tietoja luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille, ja tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy