ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ ООУ„КРСТЕ МИСИРКОВ“ КУМАНОВО ПОСЕТЕНА ОБУКА ИЛИ ДИСЕМИНАЦИЈА
Лозинката и формуларот се пополнува со кирилична подршка
Лозинка *
Your answer
Име и презиме на наставник: *
Your answer
Тема на обуката *
Your answer
Организатор
Your answer
Реализатор
Your answer
Датум на реализација, од:
MM
/
DD
/
YYYY
Датум на реализација, до:
MM
/
DD
/
YYYY
Времетраење/часови
Your answer
Место на обука *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service