ÎNSCRIERE Atelier "Orașul prietenului imaginar”
Într-o poveste la ce te gândești întâi, la personaj sau locul unde el trăiește? Este vreo legătură între ele? Vom face un experiment: prima echipă va crea personaje imaginare, prin tehnica benzii desenate, și apoi orașul unde ar trăi ele, din cuburi și panglici colorate; a doua echipă, va crea întâi orașul și apoi personajele potrivite pentru el. Concluziile le veți afla chiar voi.

Dată atelier: 24.07.2019 sau 28.07.2019 (atelier de 1 zi)
Interval Orar*: 11:00 – 14:00, cu o pauză de 15’ între ateliere
Vârstă copii: 6 – 9 ani
Locul: Muzeul Naţional de Artă al României (Parterul Galeriei Naţionale) Calea Victoriei 49-53, sector 1, București
Cost: 60 RON/copil, în limita celor 30 locuri disponibilie (include și preţul biletului de la MNAR)
Parteneri și organizatori: Asociaţia De-a Arhitectura, Muzeul Naţional de Artă al României și ArtCrowd

* Având în vedere că este ora prânzului, copiii sunt rugați să vină cu un snack/sandviș la ei.

Persoană contact: Corina Croitoru (corina@de-a-arhitectura.ro)

Protecţia Datelor Personale:
Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679 Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici: http://www.de-a-arhitectura.ro/wp/wp-content/uploads/2018/05/Politic%C4%83-de-prelucrare-date_mai-2018.pdf

Numele părintelui *
Adresa de e-mail a părintelui *
Adresa pe care o folosiţi frecvent. Confirmarea înscrierii va fi trimisă automat pe adresa dvs. de e-mail. Vă rugăm să verificaţi şi folderul SPAM!
Numărul de telefon *
Vă rugăm să ne lăsaţi un număr de telefon, pentru a vă contacta, în caz de nevoie.
Numele copilului *
Dacă doriți să înscrieți mai mulți copii (frate/soră) vă rugăm să faceți înscrieri separate folosind adrese de e-mail diferite.
Vârsta copilului *
Atelierele se adresează copiilor cu vârsta între 6 și 9 ani
Data atelierului *
Selectați data atelierului la care doriți să participați, în funcție de timpul dvs. disponibil.
Cost activitate - 60ron/copil *
Bifând "DA" confirmaţi că aţi fost informat(ă) despre costul atelierului, conform descrierii de mai sus. Plata se va face, în termen de 10 zile de la înscriere, prin transfer bancar în contul Asociației De-a Arhitectura RO52BACX0000000842075005, UnicreditŢiriac Bank, suc. Magheru.
Acord foto *
* În cadrul acestui atelier vor fi făcute fotografii pentru promovarea evenimentului şi din acest motiv va rugăm să ne spuneţi dacă sunteţi de acord că imaginea copilului/copiilor dvs. să apară în fotografiile pe care le vom face în timpul activităţii noastre. Materialele vor fi folosite strict în scop de informare şi promovare, şi vor fi publicate pe: site-ul www.de-a-arhitectura.ro, pagina de Facebook De-a arhitectura, site-ul partenerilor şi eventual în cadrul unor interviuri din media scrisă de specialitate. Imaginile nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele menţionate mai sus şi nu fac obiectul comercializării. NOTĂ: acordul foto (pozitiv sau negativ) NU influenţează/condiţionează participarea la eveniment a copilului/copiilor dvs.
Important *
Apreciem prezenţa tuturor copiilor şi dorim să vă asigurăm tot suportul nostru, astfel încât copilul dvs. să se bucure de această experienţă. Dacă sunteţi părintele unui copil cu nevoi speciale, va rugăm să ne anunţaţi diagnosticul copilului pentru a fi pregătiţi cu un arhitect suplimentar, care să lucreze adecvat cu copilul dvs.
Este prima oară când înscrieţi copilul la atelierele De-a arhitectura? Dacă nu, la câte ateliere De-a arhitectura a participat copilul dumneavoastră în ultimul an?:
Verificare informaţii *
Comunicarea ulterioară depinde de aceste informaţii, va rugăm să le verificaţi înainte de a înregistra înscrierea. Confirmarea înscrierii va fi trimisă automat pe adresa dvs. de e-mail, vă rugăm să verificaţi şi folderul SPAM!
Newsletter Doza De-a arhitectura *
În fiecare lună Asociaţia De-a Arhitectura trimite un newsletter cu informaţii despre evenimente, ateliere şi activităţi organizate la nivel naţional şi/sau local.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service