Inschrijving startdag 18-09-2022
Dag iedereen

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat wil zeggen dat we van maandag tot vrijdag opnieuw achter de boeken zitten en op zondag als weekafsluiter ravotten op de Chiro! Yes!

Op 18 september organiseren wij op Chiro Itegem onze startdag. Alle kinderen vanaf het eerste leerjaar zijn dan welkom om zich een zondagnamiddag eens goed uit te leven en te ontdekken wat Chiro is.

Om alles mee in goede banen te leiden, vragen we u om dit formulier in te vullen indien uw kind vorig jaar niet aangesloten was bij onze Chiro en graag naar de startdag wil komen. Uw contactgegevens gebruiken we om u te contacteren (moest er iets voorvallen), om chiro-mail te sturen en om uw kind al voorlopig te verzekeren. Moest dat online-gedoe allemaal niks voor u zijn, geen probleem. Wij staan vlak voor de Chiro begint ook vooraan, bewapend met pen en papier, om uw contactgegevens te noteren.

Het invullen van dit formulier is geen definitieve inschrijving. Die volgt later pas. Uw kind mag gerust enkele zondagen van het Chiro-leven komen proeven en kan later nog beslissen of hij/zij de smaak te pakken heeft.

Praktische informatie omtrent de startdag is te vinden op onze site (chiro-itegem.be) en op onze Facebook-pagina. Als er toch nog vragen zouden zijn, twijfel dan niet om ons te mailen (chiroitegem@gmail.com)

Vriendelijke groetjes en hopelijk tot snel
Leiding Chiro Itegem
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voor-en achternaam kind *
Geboortedatum kind *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres (straat, nummer, postcode, stad) *
E-mailadres ouders *
Telefoon-/GSM-nummer ouders *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy