Jornada de treball pel Sínode
Durant el curs 2017 - 2018 es celebrarà l'Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes sobre el tema "els joves, la fe i el discerniment vocacional".
Creiem que tan els joves cristians com els agents pastorals estem cridats a dir la nostra. Per aquest motiu, està convocada el diumenge 2 de juliol (de 16:30 a 20:30) la Jornada de Treball pel Sínode.
Et recomanem que abans de venir hagis llegit el document preparatori, enviat pel Papa Francesc, que trobaràs en el següent link: http://bisbatsantfeliu.cat/santfeliujove/agenda.php
Nom
Your answer
Cognoms
Your answer
Data de naixement
MM
/
DD
/
YYYY
Població
Your answer
Parròquia / Moviment / Centre d'Esplai
Your answer
Arxiprestat
Participació
Correu electrònic
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Les dades de caràcter personal que conté aquest llistat podran ser incloses en un fitxer per al seu tractament pel BISBAT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT, com a titular responsable del fitxer, en l’ús de les funcions pròpies que té atribuïdes i en l’àmbit de les seves competències. Tanmateix, se l’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, tot això de conformitat amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE núm. 298, de 14.12.1999).
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms