Kursanmälan VT-18 Mölndals Hundsällskap
Kursavgiften ska vara betalt senast en vecka (7 dagar) före kursstart för att man ska vara garanterad en kursplats! Är avgiften inte betald då, kan du bli utan sin plats om någon annan går in och betalar för en plats före dig. Observera att det inte går att betala för en kursplats innan du fått ett bekräftelsemejl från vår utbildningsansvarig.
Kursavgift och medlemsavgift ska vara betalda vid första kurstillfället.
OBSERVERA: Är kursen du vill gå inte med bland alternativen är den fullsatt och går inte att anmäla sig till!

Återbetalning: Om kursen utgår, vid sjukdom med sjuk/veterinärintyg eller om något är oklart så ska ärendet tas upp med styrelsen. Om hundarna skadar sig innanför träningsplan i samband med kurs ska det utgå ersättning för självrisken. Om hundarna skadar sig utanför plan så utgår ingen ersättning av självrisken.

Email address *
OBSERVERA ATT DIN ANMÄLAN INTE ÄR GILTIG OM INTE ALLA UPPGIFTER ÄR 100% KORREKT IFYLLDA. SÅ LÄS IGENOM ALLTING NOGA NÄR DU FYLLER I!!!
Har du fyllt i alla uppgifter korrekt kommer du få ett bekräftelsemail av vår utbildningsansvarig inom fyra dagar. Har du inte fått bekräftelsen senast 4 dagar efter att du anmälde dig så var din anmälan inte korrekt och du behöver då göra en ny kursanmälan alternativt maila vår utbildningsansvarig för att komplettera uppgifterna.
Jag har tagit del av och godkänner betalningsreglerna enligt ovan. *
För & Efternamn *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer & postort *
Your answer
Förarens personnummer (årmåda-xxxx) *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Hundens namn och födelseår *
Your answer
Hundens ras *
Your answer
Vilken kurs vill du gå?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms